Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Newcastle United İddaa Tahmini 31.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Newcastle United deplasmanda, Liverpool karşısında sürpriz arayaack. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Liverpool ve Newcsatle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.39, beraberlik 5.45, Newcsatle United kazanır ise 7.90 olarak açıklanmış.

Liverpool Gol Oldu Yağdı 

Liverpool, Premier Lig’de ilk galibiyetini 4. haftada elde etti. Geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da Bournemouth’u konuk eden Liverpool, rakibini 9-0 mağlup etti ve dikkat çekici bir galibiyet aldı. İlk 3 haftada üst üste puan kayıpları yaşayan ve Bournemouth galibiyeti ile moral bulan Jurgen Klopp’un ekibi, puanını 5’e yükseltti. Lider Arsenal’ın tam 7 puan gerisindeler. Bu hafta ise Anfield’da Newcastle United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Liverpool’da Curtis Jones, Thiago ve Naby Keita sakat olan isimler. Darwin Nunez’in ise kart cezası devam ediyor. 

Newcastle United 1 Puanı Kaptı 

Newcastle United, Premier Lig’de yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Geçtiğimiz hafta sonu Wolverhampton deplasmanına konuk olan Newcastle United, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Son dakikada Saint Allan Maximini’in attığı golle 1 puanı alan Eddie Howe’un ekibi, Premier Lig’de bu sezon mağlubiyet yüzü görmedi. İlk 4 haftada 1 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 6 puan topladılar. Özellike Saint Allan Maximin’in sezona iyi başladığını ve Newcastle United’ın en dikkat çeken oyuncusu olduğunu belirtelim. Bu hafta Liverpool’a konuk olacak Newcastle United’da Federico Fernandez ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları var.

Liverpool – Newcastle United Maç Bilgileri

Liverpool – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Curtis Jones, Thiago ve Naby Keita sakat olan isimler. Darwin Nunez’in ise kart cezası devam ediyor. Newcastle United’da Federico Fernandez ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları var.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Luis Diaz, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

İddaa Tahmini

Liverpool, maçın favorisi. Newcastle United sezona iyi başladı ama bu hafta işleri zor. Geçen hafta Bournemouth’u 9 golle geçen Liverpool, Newcastle United karşısında da farklı kazanır.

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.89

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan çıkartmayı başardı. Newcastle United’ı 2-1 ile geçtiler.