Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Tottenham İddaa Tahmini 31.08.2022

İngiltere Premier Lig’de geçen haftayı galibiyet ile kapatan iki takım, West Ham ve Tottenham kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 21.45’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

West Ham ile Tottenham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak West Ham galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 3.50, Tottenham galibiyetine ise 2.80 verildiğini görüyoruz.

West Ham 3 Puanı Kaptı 

West Ham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’da Aston Villa’nın konuğu olan Londra ekibi, Pablo Fornals’ın attığı tel golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren David Moyes’un ekibi, biraz olsun moral buldu diyebiliriz. Bu hafta ise Londra derbisinde Tottenham ile karşı karşıya gelecekler. Aston Villa galibiyeti ile moral bulan West Ham, Totetnham karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde West Ham’da savunmadan Nayef Aguerd’in sakatlığı sürüyor. 

Tottenham Takibini Sürdürüyor

Tottenham, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Nottingham Forest deplasmaından 3 puan ile döndü. Kane’nin attığı 2 golle maçı 2-0 kazanan Londra ekibi, yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Premier Lig’de 4 hafta sonunda 10 puan toplayan Antonio Conte’nin ekibi, lider Arsenal’ın takibini devam ettiriyor. Tottenham, bu sezon tek puan kaybını Londra derbisinde Chelsea ile 2-2 berabere kalarak yaşamıştı. Bu kez ise Londra derbisinde West Ham ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Tottenham’da Lucas Moura, Bryan Gil ve Oliver Skipp’in sakatlıkları sürüyor. 

West Ham – Tottenham Maç Bilgileri

West Ham – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da savunmadan Nayef Aguerd’in sakatlığı sürüyor. Tottenham’da Lucas Moura, Bryan Gil ve Oliver Skipp’in sakatlıkları sürüyor. 

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Richarlison, Heung Min Son, Hary Kane

İdda Tahmini

Aston Villa, geçen hafta sezonun ilk galibiyetini almayı başardı. Tottenham ise geçen hafta Nottingham Forest’ı 2-0 ile geçti. Premier Ligde sezona iyi başladılar ve ilk 4 haftada 10 puan topladılar. Aston Villa deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, yenilmezlik serisini sürdürdü. West Ham deplasmanında 1 puan ile döndüler.