Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Aston Villa İddaa Tahmini 31.08.2022

İngiltere Premier Lig’de 4’de 4 yapmayı başaran Arsenal iç sahada, Aston Villa karşısında da 3 puan arayacak. Zorlu karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Arsenal ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.43, beraberlik 4.90, Aston Villa kazanır ise 7.90 olarak açıklanmış.

Arsenal 4 Maçtır Kazanıyor 

Arsenal’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Fulham’ı konuk eden Arsenal, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Mitrovic’in golüyle geriye düştüler ama son 20 dakikada buldukları gollerle 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldular. Premier Lig’de 4 maçta 12 puan toplamayı başaran Mikel Arteta’nın öğrencileri, liderliğini devam ettiriyor. En yakın takipçisi Manchester City’nin 2 puan önündeler. Bu hafta Aston Villa’yı konuk edecek olan Arsenal, maçın net favorisi. 

Aston Villa Evinde Kaybetti 

Aston Villa, kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Premier Lig’de 2 hata önce Crystal Palace deplasmanında 3-1 kaybeden Aston Villa, geçtiğimiz hafta sonu ise West Ham’a 1-0 kaybetti. Villa Park’da konuk ettikleri rakibine karşı üstün oynadılar ama bir türlü öne geçemediler. 85. dakikada yedikleri golle maçı 1-0 kaybeden Steven Gerrad’ın ekibi, bu sezon Premier Lig’de 3. mağlubiyetini yaşadı. Ligde tek galibiyetini 2. haftada Everton karşısında alabildiler.

Arsenal – Aston Villa Maç Bilgileri

Arsenal – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Fabio Vieira, Gabriel Jesus

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Diego Carlos, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Arsenal, maçın net favorisi. Aston Villa, güven vermiyor. Geçen hafta puanı bulunmayan West Ham’a kaybettiler. Arsenal ise 4 haftada 12 puan topladı ve lider konumda. Sezona iyi başlayan Arsenal, Aston Villa karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, üst üste 5. Galibiyetini aldı. Emirates’de konuk ettikleri Aston Villa’yı 2-1 mağlup ederek Premier Lig’de liderliğini devam ettirdiler.