Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Nottingham Forest İddaa Tahmini 31.08.2022

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Manchester City iç sahada, Nottingham Forest’ı ağırlayacak. Mücadelenin saat 21.30’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester City bugün Nottingham Forest karşısında maçın net favorisi. intobet oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester City galibiyetine 1.07, beraberlik tercihine 12.50, Nottingham Forest galibiyetine 49.00 oran veriyor. 

Manchester City Net Favori 

Manchester City, geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da konuk ettiği Crystal Palace karşısında zorlandı ama kazanmasını bildi. 2-0 geriye düştükleri maçta Erling Haaland’ın önderliğinde 4-2 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Premier Lig’de 4 hafta geride kaldı ve Pep Guardiola’nın öğrencileri, 10 puan toplayarak 2. sırada kendine yer buldu. Bu hafta ise Nottingham Forest’ı konuk edecek olan Manchester City, maçın net favorisi. Maç öncesinde Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı sürüyor. 

Nottingham Forest’ın İşi Zor 

Nottingham Forest’ın bu sezon Premier Lig’de geride kalan 4 maçta tek galibiyeti bulunuyor. Ligin 2. haftasında City Ground’da konuk ettikleri West Ham’ı 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini almışlardı. Geçtiğimiz hafta ise Tottenham’ı konuk ettiler ve maçı 2-0 kaybettiler. Bu sezon Nottingham Forest, 4 hafta sonunda 4 puan topladı. Hücum konusunda ilk haftalarda pek üretken değiller. Sadece 2 golleri var. Bu hafta konuk olacakları Manchester City karşısında da işleri çok zor. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Omar Richards’ın sakatlığı devam ediyor. 

Manchester City – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Manchester United – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 21.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı sürüyor. Nottingham Forest’da Omar Richards’ın sakatlığı devam ediyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Etihad’da geçen hafta Crystal Palace’ı 4-2 ile geçtiler. 4 maçta 10 puan toplayan Guardiola’nın ekibi, bu hafta Nottingham Forest karşısında da rahat bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.46

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.64

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, rahat kazandı. Erling Haaland’ın 3 gol attığı maçta Nottingham Forest’ı 6-0 ile geçtiler.