Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Fiorentina Bahis Tahmini 31.08.2022

31 Ağustos Çarşamba akşamı İtalya Serie A Ligi’nde 4. hafta mücadeleleri sahne alacak. Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak karşılaşmada, Udinese ile Fiorentina kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus.

intobet, Udinese galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.50, Fiorentina galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.03 oran kazandırıyor.

Udinese Evine 3 Puanla Döndü

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Monza deplasmanına konuk olan Udinese, Milan mağlubiyeti ve Salernitana beraberliğinin ardından puan kayıplarına ligin yeni temsilcisi karşısında dur demeyi başardı. Andrea Sottil ve öğrencileri maça etkisiz bir başlangıç yaparak ilk 45 dakikada 1-0 geriye düşerken, önce Beto ardından Udogie golleriyle takımına 3 puanı getirdi. 3 maç sonunda 4 gol bulan ev sahibi, sadece 10 kişi kaldığı Salernitana karşısında skor üretemedi. Sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan ve 12 transferle kadrosunu güçlendiren Udinese, Milan mağlubiyetinin ardından son 2 haftada iyi bir mücadele ortaya koydu ve kaybetmedi.

Fiorentina Maç Kaybetmedi

Fiorentina cephesinde ilk 3 haftalık performans yüzleri güldürdü. Namağlup bir performans grafiğiyle yeni sezonda karşımıza çıkan Fiorentina, son olarak ilk 2 haftanın en iyi performansını sergileyen ve en çok gol atan takımı Napoli ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Cremonese karşısında aldığı 3-2’lik galibiyetin ardından, son 2 haftada Empoli ve Napoli ile golsüz berabere kalan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, ilk haftadaki hücum etkisini kaybederken, savunmada ise 2 haftadır harika bir performans ortaya koyuyor. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Fiorentina, Udinese deplasmanına konuk olacak. Hücum hattına önemli takviyeler yapan konuk ekibin, gol sorununa kısa sürede çözüm bulacağını düşünüyorum.

Udinese – Fiorentina Maç Bilgileri

Udinese – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında Nehuen Perez kart cezalısı. Fiorentina cephesinde ise Gaetano Castrovilli’nin sakatlığı bulunuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Adam Masina, Rodrigo Becao, Victor Makengo, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Dodo, Lucas Martinez, Nikola Milenkovic, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Rolando Mandragora, Luka Jovic, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Udinese ve Fiorentina takımları yeni sezonda dirençli futbollarıyla dikkat çekti. İki takımında zorlu mücadelenin ilk yarısında birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.98

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Beto oldu ve 17. dakikada attığı golle Udinese’yi 3 puana taşıdı. Ev sahibi tek golle Fiorentina karşısında galip geldi.