LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Girona Bahis Tahmini 03.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Girona deplasmanda, Mallorca’nın konuğu olacak. Mücadele saat 15.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Mallorca ile Girona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Mallorca galibiyetine 2.10, beraberlik tercihine 3.30, Girona galibiyetine ise 3.75 verildiğini görüyoruz.

Mallorca Deplasmanda Kazandı

Mallorca, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’yu 2-0 ile geçtiler. Vedat Muriqi ve Kan in Lee’nin golleriyle 3 puanı kapan Javier Aguirre’nin öğrencileri, La Liga’da ilk galibiyetine ulaştı. 3 hafta sonunda Mallorca’nın 4 puan topladığını belirtelim. Bu hafta ise iç sahada Girona’yı konuk edecek olan Mallorca, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Dominik Greif ve Amath Ndiaye’nin sakatlıkları var.

Girona’nın İşi Zor

Girona, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Celta Vigo karşısında puan almayı başaramadı. Montilivi’de konuk ettikleri Celta Vigo’ya 1-0 kaybettiler. La Liga’da bu sezon 3 hafta geride kaldı ve Girona’nın tek galibiyeti bulunuyor. Sezonun ilk ve tek galibiyetini Getafe karşısında almışlardı. Ligin yeni takımlarından biri olan Girona, bu hafta Mallorca deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Girona’da Borja Garcia, Ivan Martin ve Ibrahima Kebe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Mallorca – Girona Maç Bilgileri

Mallorca – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 15.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Dominik Greif ve Amath Ndiaye’nin sakatlıkları var. Girona’da Borja Garcia, Ivan Martin ve Ibrahima Kebe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

İddaa Tahmini

Mallorca, sezonun ilk galibiyetini geçen hafta aldı. Vallecas’da Rayo Vallecano’yu 2-0 ile geçtiler. Girona, güven vermiyor. Geçen hafta Celta Vigo’dan puan alamadılar. Mallorca, maçın favorisi. Vedat Muriqi önderliğinde kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.84

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca, evinde kazanmayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Girona’yı 2-1 mağlup ettiler.