Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes PSG İddaa Tahmini 03.09.2022

Nantes sahasında PSG’yi konuk edecek. İddaa fikstüründe 3 Eylül Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 6. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

intobet, Nantes galibiyetine 10.50, beraberliğe 5.85, PSG galibiyetine ise 1.29 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Nantes Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nantes, yeni sezonda galibiyet adına zorlanıyor. Antoine Kombouare ve öğrencileri yeni sezonda çıktığı 6 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Yeni sezona Süper Kupa finalinde 4-0’lık PSG mağlubiyetiyle başlayan ev sahibi, FransaLigue 1’de ise 5 haftadan 6 puan çıkarabildi. Angers, Lille ve Strasbourg karşısında beraberliklerle yetinen Nantes, Marsilya deplasmanında kaybederken, Toulouse karşısında ise kazandı. 5 haftada 6 gol bulan ev sahibi, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Nantes, lige lider devam eden PSG’yi sahasında konuk edecek.

PSG Şovuna Devam Ediyor

Yıldızlar topluluğu PSG’ye yeni sezonda karşı koyabilen tek takım Monaco oldu. Christophe Galtier yönetiminde yeni bir serüvene başlayan konuk ekip, yeni sezonu Nantes karşısında 4-0’lık Süper Kupa zaferiyle açarken, Fransa Ligue 1’de ise 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geçirdi. Teknik adam değişikliğinin ardından Messi, Mbappe ve Neymar 3’lüsü harika bir uyum yakaladı. 3 yıldız isim toplamda 18 gole ulaşırken, 9 golde ise asist katkısı sağladı. Monaco karşısında alınan 1-1’lik beraberliğin ardından geçtiğimiz hafta Toulouse deplasmanında 3-0’lık galibiyete imza atan PSG, 5 hafta sonunda 21 gole ulaştı. Lige yıldızlarıyla damga vuran son şampiyon, yeni sezonda yeniden şampiyonluğun en güçlü adayı oldu. PSG namağlup performans grafiğiyle Nantes deplasmanında galibiyet arayacak.

Nantes – PSG Maç Bilgileri

Nantes – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Moussa Sissoko, Fabio Da Silva, Quentin Merlin, Moses Simon ve Charles Traore sakat. PSG cephesinde ise Pablo Sarabia ve Presnel Kimpembe’nin sakatlığı bulunuyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Dennis Appiah Nicolas Pallois, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Samuel Moutoussamy, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Marco Verratti, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en formda takımı PSG, harika performansına Nantes deplasmanında farklı galibiyetle devam edecektir. Konuk ekip 5 maçın 4’ünde rakiplerine farklı mağlubiyetler tattırdı.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.49

intobet Oranı: H2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Namağlup lider PSG deplasmanda galibiyetlerine devam etti. Yıldızlar topluluğu Fransa Ligue 1 sahnesinde rahat galibiyetleriyle engel tanımadığını bir kez daha gösterdi. Kazananları tebrik ederiz.