Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Leicester City Bahis Tahmini 04.09.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. 5 haftadır galibiyet alamayan Leicester City deplasmanda, Brighton’ın konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sport kanalından takip edilebilecek.

Brighton ile Leicester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Brighton galibiyetinin 1.90, beraberlik tercihinin 3.70, Leicester City galibiyetinin ise 4.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brighton Deplasmanda Kaybetti

Brighton, Premier Lig’de ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta içi yaşadı. Craven Cottage’de konuk oldukları Fulham’a 2-1 kaybettiler. Mac Allister’ın penaltı golü puan almalarına yetmedi. Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Graham Potter’ın ekibi, bu hafta Leicester City’i konuk edecek. Bu sezon AMEX’de oynadıkları 2 maçta 4 puan toplamayı başardılar. Hücumda da üretken olan Brighton’ın sadece ligin 2. haftasında Newcastle United karşısında gol bulamadığını belirtelim. Maç öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento’nun sakatlığı devam ediyor.

Leicester City 5 Maçtır Kayıp

Leicester City adına tehlike çanları çalıyor. Premier Lig’de yeni sezona kabus gibi başlayan Leicester City, henüz galibiyet ile tanışamadı. Geçtiğimiz hafta içi King Power’da konuk ettikleri Manchester United’a 1-0 kaybettiler. İkinci yarıda yoğun baskı kurdular ama beraberlik golünü bulamadılar. İlk 5 haftada galibiyet alamayan Brendan Rodgers’ın ekibi, sadece 1 puan toplayabildi ve ligin son sırasında yer alıyor. Bu hafta Brighton deplasmanında Leicester City’den reaksiyon bekliyorum. Maç öncesinde Leicester City’de Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Brighton – Leicester City Maç Bilgileri

Brighton – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jeremy Sarmiento’nun sakatlığı devam ediyor. Leicester City’de Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Neal Maupay

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Ademola Lookman, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Leicester City’nin artık reaksiyon göstermesi bekleniyor. AMEX’de konuk olacakları Brighton karşısında puan almaları şart. Leicester City, kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.70

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.99

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City’de galibiyet hasreti 6 maça çıktı. AMEX’de Brighton’a 5-2 mağlup oldular.