UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Köln İddaa Tahmini 08.09.2022

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nun ilk haftasında, Nice ile Köln karşı karşıya gelecek. 8 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan mücadeleyi, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Hovarda, Nice galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.40, Köln galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.83, 2.5 Alt 1.95 oran kazandırıyor.

Nice’ın Galibiyete İhtiyacı Var

Nice cephesinde yeni sezon kötü başladı. Yeni sezonda göreve Lucien Favre’yi getiren ev sahibi, 13 transferle kadrosunu güçlendirirken değişiklikler olumlu sonuç vermedi. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftadan 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Nice, ligin zayıf halkaları arasında yer alıyor.  Sadece 2 hafta önce Lille derbisinden 2-1’lik galibiyetle ayrılan Nice, UEFA Konferans Ligi’nde ise Maccabi Tel Aviv’e deplasmanda 1-0 kaybettikten sonra, iç sahada 2-0 kazanarak adını gruplara yazdırdı. D Grubu’nda mücadele edecek olan Nice, ligde yaşadığı zor günleri Konferans Ligi’nde telafi etmek istiyor. Ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. Lucien Favre performansıyla büyük eleştiri toplarken, Fransa Ligue 1 performansının ardından takımdaki kredisi azaldı.

Köln İki Kulvarda Birden Etkili

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Wolfsburg deplasmanına konuk olan Köln, 4-2’lik galibiyetle namağlup performansını taçlandırdı. Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftayı mağlubiyetsiz geçiren konuk ekip, 3 beraberlik, 2 galibiyetle 9 puan toplamayı başardı. Wolfsburg ve Schalke 04 karşısında farklı galibiyetlere imza atan Köln, Leipzig, Frankfurt ve Stuttgart karşısında ise beraberliklere razı geldi. Steffen Baumgart ve öğrencileri geçen sezondan itibaren yükselen bir performans ortaya koydu. UEFA Konferans Ligi sahnesinde ise ilk maçta kaybettiği MOL Fehervar’ı rövanşta mağlup ederek tur atlamayı başaran Köln, yeni sezondaki etkisini Nice deplasmanında sürdürmek istiyor.

Nice – Köln Maç Bilgileri

Nice – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Luis Miguel Branco Godinho. Mücadele Allianz Rivera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Köln cephesinde ise Sebastian Andersson, Mark Uth, Julian Chabot ve Mathias Olesen’in sakatlığı bulunuyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jean-Clair Todibo, Flavius Daniliuc, Dante, Jordan Lotomba, Pablo Paulino Rosario, Aaron Ramsey, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Dejan Ljubicic, Ellyes Skhiri, Florian Kainz, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Nice iç saha etkisiyle skor üretmeyi başaracak ve Almanya Bundesliga’nın en formda takımlarından Köln rakibine karşılık verecektir. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda Konferans Ligi macerasına 1’er puanla başladı. Nice Köln skor üretmeyi başardığı mücadelede galibiyet için yeterli olamadı. Kazananları tebrik ederiz.