TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Sivasspor Bahis Tahmini 18.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Sivasspor deplasmanda, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek.

Ankaragücü ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 2.45, beraberlik 3.59, Sivasspor kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Ankaragücü’nün Galibiyeti Yok

Ankaragücü, Süper Lig’de bu sezon galibiyet ile tanışamadı. Geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanına konuk olan Ankara ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Ömer Erdoğan’ın göreve gelişinin ardından 2 maçta da mağlup olan Ankaragücü, yeni hocası yönetiminde henüz puan almayı başaramadı. 5 hafta sonunda sadece 1 puanı bulunan Ankaragücü’nün ligin son sırasında yer aldığını da belirtelim. Bu hafta iç sahada Sivasspor’u konuk edecek olan Ankaragücü’nde önemli bir eksik bulunmuyor.

Sivasspor’da 3 Puan Hasreti

Sivasspor’da bu sezon Süper Lig’de galibiyet ile tanışamadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldılar. Süper Lig’de bu sezon oynadıkları 6 karşılaşmada sadece 3 beraberliği bulunan Sivasspor, hafta içi ise Konferans Ligi’nde sürpriz bir galibiyet aldı. 15 kişilik kafile gittikleri Romanya’ya CFR Cluj deplasmanında 1-0 kazanarak 3 puan aldılar. Bu galibiyet, Sivasspor’un bu sezon resmi maçlardaki ilk galibiyeti oldu. Bu hafta ise Süper Lig’de Ankaragücü’ne konuk olacaklar. Maç öncesinde Sivasspor’da önemli bir eksik yok.

Ankaragücü – Sivasspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Pedro Moreira, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Jese, Federico Macheda

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare, Clinton N’Jie

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Ankaragücü, son haftalarda hücumda üretken olmaya başladı. Sivasspor ise kazanmak zorunda. Ankara’da oynanacak karşılaşmada iki takımda gol bulur. Hem Ankaragücü hem de Sivasspor’dan gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor’da kötü gidişat devam etti. Süper Lig’de bu sezon 7 maçta da galibiyet alamadılar. Ankaragücü evinde, 2-1 kazandı ve Süper Lig’de ilk galibiyetini aldı.