LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Espanyol Bahis Tahmini 18.09.2022

İspanya La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan taiki takım, Real Sociead ve Espanyol karşı karşıya gelecek. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Real SociedadEspanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Real Sociedad kazanır 1.75, beraberlik 3.70, Espanyol kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.

Real Sociedad’da Puan Kayıpları

Real Sociedad, son 2 haftada üst üste puan kayıpları yaşadı. Isak’ın takımdan ayrılışı Real Sociedad’ın hücum gücünü net bir şekilde azalttı. 2 hafta önce Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalan Bask ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise Getafe deplasmanından puansız döndü. Alfonso Perez’de maçı 2-1 kaybettiler. La Liga’da bu sezon 7 puanı bulunan Imanol’un ekibi, 11. sırada yer alıyor. Son 2 haftada tam 5 puan kaybettiler. Bu hafta Anoeta’da Espanyol’u konuk edecek Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Ander Barrenetxea’nın sakatlıkları devam ediyor.

Espanyol Sürpriz Peşinde

Espanyol’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Sevilla’ya 3-2 kaybettiler. İlk yarıda 3-0 geriye düşen Espanyol, durumu 3-2’ye getirmeyi başardı ama puan çıkartamadı. Sevilla 10 kişi kaldıktan sonra da üstünlük kurdular ama 3. gol gelmedi. La Liga’da bu sezon 5 hafta geride kaldı ve Espanyol’un tek galibiyeti var. Ligdeki tek galibiyetini Athletic Bilbao deplasmanında aldılar. Bu hafta Real Sociedad’a konuk olacak Espanyol’da Adria Pedrosa ve Jose Carlos Lazo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Real Sociedad – Espanyol Maç Bilgileri

Real Sociedad – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Ander Barrenetxea’nın sakatlıkları devam ediyor. Espanyol’da Adria Pedrosa ve Jose Carlos Lazo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Umar Sadıq

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Real Sociedad, maçın favorisi. Son 2 haftada 5 puan kaybederek düşüşe geçtiler ama Espanyol’da pek formda değil. Anoeta’da Real Sociedad’dan bu hafta iyi oyun ve 3 puan beklentim var. İç sahada konuk edecekleri Espanyol’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, La Liga’da 2 maç aradan sonra 3 puan aldı. Anoeta’da konuk ettikleri Espanyol’u 2-1 mağlup ettiler.