LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Atletico Madrid İddaa Tahmini 01.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Atletico Madrid deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Sevilla ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sevilla kazanır 3.00 beraberlik 3.25, Atletico Madrid kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış. 

Sevilla’da Gidişat İyi Değil

Sevilla, La Liga’da bu sezon iyi sonuçlar alamıyor. Geride kalan 6 haftada sadece 1 galibiyetleri var. Ligdeki tek galibiyetini Espanyol deplasmanında almışlardı. Milli maç arasından önceki hafta ise La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Sevilla, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta oynadıkları 2 maçta da galibiyetleri bulunmuyor. Bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Atletico Madrid’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Marcao ve Jesus Corana’nın sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid Evinde Kaybetti

Atletico Madrid, milli ara öncesinde Madrid derbisinde Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında çok fazla etkili olamadılar ve maçı 2-1 kaybettiler. La Liga’da bu sezon 6 hafa geride kaldı ve Atletico Madrid’in sadece 3 galibiyeti var. Diğer 3 maçta ise puan kaybı yaşadılar. Bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olacaklar ve işleri pek kolay değil. Aynı zamanda Atletico Madrid’in La Liga’da oynadığı 3 deplasman maçında 7 puan topladığını da belirtelim. Maç öncesinde Atletico Madrid’d Mario Hermoso kart cezalısı. Sergio Reguilon ise sakat.

Sevilla – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Sevilla – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao ve Jesus Corona’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Atletico Madrid’d Mario Hermoso kart cezalısı. Sergio Reguilon ise sakat.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Nemanja Gudelj, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Erik Lamela, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Stefan Savic, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Joao Felix, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Sevilla, güven vermiyor. Atletico Madrid ise bu sezon La Liga’da 3 kez puan kaybı yaşadıç. Gollere yönelmekte fayda var. Hem Sevilla hem de Atletico Madrid, skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla’da kötü gidişat devam etti. Taraftarı önünde Atletico Madrid’e 2-0 mağlup oldular.