İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.10.2022

1 Ekim Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi’nde 3 mücadele sahne alacak. Dev maçları kupon olarak sizler için hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İnter – Roma: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.74 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 1 Ekim Cumartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi’nin derbi mücadelesinde, İnter ile Roma karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00. İtalya Serie A Ligi’nin 7. haftasında Udinese deplasmanına konuk olan İnter, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı Viktoria Plzen galibiyetinin ardından, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Nicolo Barella’nın harika frikik golüyle rakibine 1-0’lık üstünlük kuran İnter, ikinci yarı savunmada verdiği açıkların bedelini 3-1’lik mağlubiyetle ödedi. Son 3 haftada 2. mağlubiyetini alan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Şampiyonlar Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıpları yaşadı. Liderin 5 puan gerisinde kalan İnter, milli arayla birlikte toparlanmak istiyor. Roma derbisiyle sahalara geri dönecek olan ev sahibi, bu sezonki ilk 2 derbisini kaybetti. Lazio ve Milan gibi ezeli rakiplerine diş geçirmeyi başaramayan İnter, Roma karşısında toparlanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 7. haftasında Atalanta derbisine çıkan Jose Mourinho ve öğrencileri, zirve yarışında 1-0’lık mağlubiyetle ağır bir darbe aldı. Maç boyunca daha etkili bir oyun sergileyen taraf Roma olurken, rakip fırsatları daha iyi değerlendirdi ve savunma kilidini açamayan konuk ekip karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 7 hafta sonunda 2. mağlubiyetini alan Roma, ilk 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. UEFA Avrupa Ligi maratonun başlamasıyla birlikte düşüşe geçen konuk ekip, Avrupa macerasında 2 maçtan 3 puan topladı. Serie A Ligi’nde ise son 3 haftadan 2 mağlubiyet alan Roma, milli arayla birlikte zorlu fikstürde dinlenme fırsatı buldu. Zirvenin 4 puan gerisinde yer alan konuk ekip, aranın ardından tekrar Serie A Ligi’nde yükselişe geçmek istiyor. Mourinho ve öğrencileri derbide kazanarak, zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor. Son 3 haftada 6 puan kaybeden İnter ve Roma, derbide galibiyeti hedefliyor. İki takımda zirve yarışından uzaklaşırken, dev maçta hata yapmak istemiyor. Zorlu mücadelede iki takımında galibiyet hedefiyle skor üretmeyi başaracağını ve maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Napoli – Torino: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 1 Ekim Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi’nde 8. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Napoli ile Torino karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak maçı, S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Luciano Spalletti ve öğrencilerini İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde durduramıyorlar. İtalya Serie A Ligi’nde 7 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan toplamayı başaran Napoli, averajla liderlik koltuğunda oturuyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda ise önce İngiliz devi Liverpool’u 4-1, ardından Rangers’ı 3-0 mağlup ettiklerini söyleyelim. İlk 2 haftaya 7 gol ve 6 puanla damga vuran Napoli, Şampiyonlar Ligi dönüşü Milan deplasmanına konuk olurken, dev derbiyi 2-1 kazandı ve milli araya harika performansını sürdürerek girdi. Aradan namağlup dönecek olan Napoli, sahasında Torino’yu konuk edecek. Savunmayı Kim Min Jae takviyesiyle güçlendiren ev sahibi, 9 maçta sadece 6 gol yerken, rakip fileleri 22 kez havalandırdı. Spaletti ve öğrencileri harika performansıyla iki kulvarda birden güven verdi. Torino, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 7 haftanın 4’ünde puan kaybetti. Ivan Juric ve öğrencileri yeni sezona iyi bir başlangıç yapamazken, milli ara öncesi son 2 haftayı üst üste mağlubiyetlerle tamamladı. Son 2 haftada İnter ve Sassuolo karşısında 1-0’lık mağlubiyetlere razı gelen konuk ekip, son 180 dakikada skor üretemedi. Sezon başından itibaren Torino cephesinde üretkenlik sorunun izliyoruz. 7 haftada sadece 6 kez rakip fileleri havalandırabilen konuk ekip, 10 puanla 9. sıraya kadar geriledi. Sassuolo karşısında 90 dakika boyunca kalesinde gol tehlikelerini başarıyla atlatan Torino, bitime saniyeler kala yaptığı hatanın bedelini 3 puanla ödedi. Milli ara dönüşü lider Napoli karşısına çıkacak olan Torino, 14 maçtır ezeli rakibine karşı galip gelemiyor. İtalya Serie A Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda liderlik ipini namağlup performansıyla göğüsleyen Napoli, milli ara dönüşü taraftarı önünde kazanarak liderlik koltuğunu koruyacaktır.

Empoli – Milan: MS 2, 1.44 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 1 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 8. hafta mücadelesinde, Empoli sahasında Milan’ı konuk edecek. Paolo Zanetti ve öğrencileri ilk galibiyetini aldı. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Empoli, milli ara öncesi kazanarak kötü gidişata son verdi. 7. hafta Bologna deplasmanına konuk olan Empoli, 4 hafta sonra kalesini gole kapatarak Filippo Bandinelli’nin golüyle galip geldi. Yeni sezona yeni bir teknik adamla başlayan ev sahibi, ilk 6 haftayı 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Milli ara öncesi alınan ilk galibiyetle birlikte umutlanan Empoli, 7 hafta sonunda 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde 7 gole engel olamadı. Milli ara dönüşü sahasında Milan’ı konuk edecek olan ev sahibi, rakibine son 11 maçta üstünlük kuramadı. İtalya Serie A Ligi’ne zorlu UEFA Şampiyonlar Ligi fikstüründen Dinamo Zagreb galibiyetiyle dönen Milan, yeni sezonun ilk mağlubiyetini Napoli derbisinde aldı. İki kulvarda birden derbiye kadar namağlup bir performans ortaya koyan Stefano Pioli ve öğrencileri, Serie A Ligi sahnesinde ilk 6 haftadan 14 puan toplamayı başarırken, Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise 2 haftadan 4 puan topladı. Napoli karşısında ilk 45 dakika golsüz beraberlikle geçilirken, ikinci yarıda Giroud’un golü 2-1’lik mağlubiyete çare olmadı. 9 maçlık fikstürde sadece 2 kez kalesini gole kapatmayı başaran Milan, bu sezon savunmada önemli zafiyetler gösterdi. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, liderin 3 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Konuk ekip milli ara dönüşünde kazanarak, yeniden zirve yarışına dahil olmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, yeni sezonun ilk mağlubiyetini Napoli derbisinde 2-1’lik skorla aldı. Milli arada toparlanma fırsatı bulan Milan, Serie A Ligi’ne galibiyetle dönmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.55

Bets10 Bahis Oranı: 26.73