İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.10.2022

İtalya Serie A Ligi kapsamında 8 Ekim Cumartesi günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Milan – Juventus: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Milan evinde Juventus’u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin dev derbisi 8 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da start alırken, futbol severler S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilecek. Mücadeleye San Siro Stadı ev sahipliği yapıyor. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, yeni sezonda sakatlıklarla boğuşuyor. Ev sahibinde Juventus derbisi öncesinde Alessandro Florenzi, Theo Hernandez, Zlatan Ibrahimovic, Maignan, Saelemaekers, Calabria, Kjaer ve Messias’ın sakatlıkları devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 17 puan toplamayı başaran ev sahibi, liderin 3 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Milli ara dönüşü deplasmanda Empoli’yi 3-1 mağlup etmeyi başaran Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise konuk olduğu Chelsea deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Ligde bu sezon sadece Napoli derbisini kaybeden ev sahibi, geri kalan 7 hafta da tüm sakatlıklara rağmen iyi bir performans sergiledi. Sakatlıklarla boğuşan bir diğer İtalya Serie A Ligi temsilcisi ise Juventus oldu. Konuk ekipte Milan derbisi öncesi Federico Chiesa, Paul Pogba, Angel Di Maria ve Mattia De Sciglio’nun sakatlıkları bulunuyor. Milli ara öncesi iki kulvarda birden zor günler geçiren Allegri ve öğrencileri, Serie A Ligi’ne Bologna karşısında 3-0, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise Maccabi Haifa karşısında 3-1’lik galibiyetlerle döndü. Gol sorunun milli arada çözmeyi başaran Juventus, ilk 8 haftadan 12 puan topladı ve Serie A Ligi’nde liderin 8 puan gerisinde kaldı. Yeniden şampiyonluk yarışına katılmak isteyen konuk ekip, bu hafta Milan deplasmanına çıkacak. Juventus cephesinde tek hedef galibiyet. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu derbide, Milan ve Juventus kazanarak zirve takibine devam etmek istiyor. Milli aradan 3’er gollük galibiyetlerle dönen iki tarafında, zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Bologna – Sampdoria: MS 1, 1.82 (iddaa) – 2.08 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi kapsamında 8 Ekim Cumartesi akşamı, Bologna ile Sampdoria karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 21:45. İtalya Serie A Ligi’nde İlk 7 haftadan 1 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Bolonga, Sinisa Mihajlovic ile yollarını ayırdı. Milli arada göreve Thiago Motta’yı getiren ev sahibi, yeni hocasıyla ilk sınavını Juventus deplasmanında verirken, karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 90 dakika boyunca Allianz deplasmanında hiçbir etki gösteremeyen Bologna, 8 hafta sonunda 4. mağlubiyetini aldı. Küme düşme hattı ile arasında sadece 1 puan fark bulunan ev sahibi, yeni sezonda sadece 10 kişi kalan Fiorentina’yı mağlup edebildi. Teknik adam hamlesine rağmen kötü gidişatı devam eden Bologna, ligin en zayıf halkası Sampdoria karşısında galibiyet arayacak. İtalya Seire A Ligi’nde ilk 8 hafta geride kalırken, en zayıf halka Sampdoria oldu. Marco Giampaolo önderliğinde 8 maçlık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan konuk ekip, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle en alt sıraya demir attı. Milli ara fırsatını iyi değerlendirmeyen Sampdoria, aradan 3-0’lık Monza mağlubiyetiyle döndü. İç saha avantajına rağmen etkisiz kalan konuk ekip, ligin yeni temsilcisi Monza karşısında sergilediği futbolla sınıfta kaldı. 8 hafta sonunda sadece 4 gol atabilen Sampdoria, kalesinde ise 16 gole engel olamadı. Hem savunma hem de hücum hattında bir türlü aradığı başarıyı bulamayan konuk ekip, bu hafta Bologna deplasmanında ilk galibiyetini almak istiyor. Bologna teknik adam değişikliğinin ardından toparlanmak istiyor. Konuk ekip rakibinden ilk 8 haftada daha iyi bir performans grafiği ortaya koydu. Bologna’nın en alt sıradaki Sampdoria karşısında galip geleceğini düşünüyorum.

Sassuolo – İnter: MS 2, 1.53 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 8 Ekim Cumartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi 9. hafta mücadelesinde, Sassuolo ile İnter kozlarını paylaşacak. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 16:00. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, 12 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Yeni sezonda kolay maç kaybetmeyen Alessio Dionisi ve öğrencileri, sadece Juventus ve Udinese karşısında sahadan puansız ayrıldı. Milli ara öncesi Torino deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen ev sahibi, milli ara dönüşünde ise Salernitana’yı iç sahada 5-0 mağlup etmeyi başardı. Son 2 haftada harika bir performans grafiği ortaya koyan Sassuolo, hem hücum hem de savunma hattında başarılı oldu. Bu hafta sahasında İnter’i konuk edecek olan ekip, galibiyetlerine güçlü rakibi karşısında tam gaz devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftayı puansız kapatan İnter, teselliyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Simone Inzaghi ve öğrencileri milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde Udinese’ye deplasmanda 3-1 kaybederken, milli ara dönüşü sahasında ezeli rakibi Roma’ya ise 2-1’lik skorla kaybetti. Bu sezon ilk kez üst üste 2 mağlubiyet alan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, liderin 8 puan gerisinde kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise son 2 hafta Viktoria Plzen ve Barcelona’yı mağlup etmeyi başaran İnter, aynı etkiyi İtalya Serie A Ligi’nde göstermek istiyor. Sezona şampiyonluğun güçlü adayları arasında başlayan konuk ekip, zirve ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Sassuolo deplasmanına Şampiyonlar Ligi dönüşünde çıkacak olan İnter, favori gösterilse de kolay bir sınav vermeyecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak toparlanmayı başaran İnter, İtalya Serie A Ligi2nde puan kayıplarına son vererek yükselişe geçecektir. İnter’in zorlu Sassuolo deplasmanından 3 puanla döneceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.76

Bets10 Bahis Oranı: 37.02