İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 08.10.2022

İddaa fikstüründe 8 Ekim Cumartesi akşamı yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Reims – PSG: H2, 1.56 (iddaa) – 1.82 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in düşme hattında yer alan Reims, 8 Ekim Cumartesi akşamı sahasında lider PSG’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftayı 1 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Reims, zayıf halkalar arasında yer alıyor. Ev sahibi milli ara dönüşünde Troyes deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönerken, galibiyet hasretini tam 4 haftaya çıkardı. Sadece Angers deplasmanından 3 puan çıkarabilen Oscar Garcia’nın öğrencileri, düşme hattının içerisinde yer alıyor. Son 4 haftadan 2 mağlubiyet, 2 beraberlik çıkarabilen Reims, Troyes karşısında 2 kez öne geçmeyi başarmasına rağmen, skoru koruyamadı. Ev sahibinde ilk haftadan itibaren savunmadaki hatalar devam ederken, 9 maçın tamamında kalesini gole kapatamayan Reims, bu hafta ligin en golcü takımı PSG’yi sahasında konuk edecek. Garcia ve öğrencileri 9 maçlık performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta. Christophe Galtier’in öğrencileri iki kulvarda birden mağlubiyete yer vermedi. Toplamda 12 maça çıkan PSG, 10 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Fransa Ligue 1’de 9 maçtan 8 galibiyet, 1 beraberlikle 25 puan toplamayı başaran ve liderlik koltuğunda oturan konuk ekip, milli ara dönüşü iç sahada Nice’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı ve üst üste 5. galibiyetini alarak zirvedeki yerini korudu. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise H Grubu’na 2’de 2 yaparak başlayan PSG, Juventus ve Maccabi Haifa galibiyetlerinin ardından, kendisi gibi sezona namağlup devam eden Benfica ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Konuk ekipte Galtier etkisi devam ediyor diyebiliriz. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapan PSG, iki kulvarda birden güven vermeye devam ediyor. Tecrübeli teknik adamla birlikte Messi, Mbappe ve Neymar harika bir uyum yakalarken, Avrupa futbolunun en güçlü hücum hattında birine sahipler. Fransa Ligue 1’in namağlup lideri PSG, milli aradan galibiyetle döndü. 5 maçtır kazanan Galtier’in öğrencileri, Reims deplasmanında namağlup performansını rahat bir galibiyetle taçlandıracaktır.

Marsilya – Ajaccio: H1, 1.78 (iddaa) – 2.05 (intobet) ; beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından 8 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 10. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Ajaccio kozlarını paylaşacak. Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan Marsilya, Igor Tudor yönetiminde ilk 9 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 7 galibiyet, 2 beraberlikle 23 puan toplamayı başardı. Milli ara dönüşünde Angers deplasmanına konuk olan ev sahibi, deplasmanda 3-0’lık net bir skorla galibiyete ulaşırken, hafta içinde çıktığı UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ise Sporting’i iç sahada 4-1 mağlup etti. D Grubu’nun lideri karşısında harika bir galibiyete imza atan Marsilya, devler sahnesindeki kötü gidişata son vermeyi başardı ve grupta ilk galibiyetini aldı. Milli ara dönüşü son 180 dakikada 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Marsilya, etkisini kaldığı yerden sürdürüyor. Fransa Ligue 1’de ilk 9 hafta geride kaldığında, ligin yeni temsilcilerinden Ajaccio en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. İlk 7 haftayı 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle geçiren konuk ekip, ilk galibiyetini milli ara öncesi Brest deplasmanında 1-0’lık skorla aldı ve araya moralli girdi. Milli ara dönüşünde ise sahasında Clermont’u konuk eden Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, yeniden düşüşe geçerek sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 4 puanla en alt sıraya demir atan Ajaccio, zor günler yaşamaya devam ediyor. Konuk ekip bu hafta zirve mücadelesi veren Marsilya karşısına çıkacak. Şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Marsilya, namağlup performansıyla en alt sırada yer alan Ajaccio karşısına çıkacak. Ev sahibinin ligin zayıf halkası karşısında rahat bir galibiyetle, namağlup serisini sürdüreceğini düşünüyorum.

Bochum – Frankfurt: MS 2, 1.68 (iddaa) – 1.93 (intobet) ; İddaa fikstüründe 8 Ekim Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Frankfurt karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 8 hafta sona erdiğinde, en zayıf halka Bochum oldu. 7 mağlubiyet, 1 beraberlikle 1 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, sadece Köln’e geçit vermedi. Milli ara dönüşünde Leipzig deplasmanına konuk olan Bochum, karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Kabus gibi günler geçirmeye devam eden ev sahibi, ağır mağlubiyetin ardından göreve Thomas Letsch’i getirdi. Yeni hocasıyla ilk maçına Frankfurt karşısında çıkacak olan Bochum, yeni sezonun ilk galibiyetini yeni hocasıyla almak istiyor. Kalesinde tam 23 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta. Almanya Bundesliga’nın 8. haftası sahasında lider Union Berlin’i konuk eden Frankfurt, 10 kişiyle 2-0’lık harika bir galibiyete imza atarken, lidere ilk mağlubiyetini tattırdı. Milli aradan harika bir geri dönüş yapan Oliver Glasner’in öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Tottenham ile golsüz berabere kaldı. Grupta 3 maçtan 4 puan toplamayı başaran ve zirve takibini sürdüren Frankfurt, Almanya Bundesliga’da ise 8 hafta sonunda liderin 3 puan gerisinde yer aldı. Son 5 haftadan 4 galibiyet çıkarmayı başaran Frankfurt, sezona iyi bir başlangıç yapamasa da, son haftalarda iki kulvarda birden vites yükseltti. Frankfurt, Şampiyonlar Ligi dönüşü Bochum deplasmanına konuk olacak. Almanya Bundesliga’da üst üste galibiyetlerle üst sıralara yetişen Frankfurt, bu hafta zirve için mücadele edecek. Konuk ekibin bu fırsatı kaçırmayacağını ve Bochum karşısında galip geleceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.66

intobet Bahis Oranı: 7.20