Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Werder Bremen Maç Tahmini 27.04.2024

Almanya Bundesliga‘da son 4 haftaya girilirken, Augsburg sahasında Werder Bremen‘i konuk edecek. 27 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Augsburg galibiyetine 1.83, beraberliğe 4.13, Werder Bremen galibiyetine ise 3.94 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.43 oran kazandırıyor.

Augsburg Evinde Avantajlı

Almanya Bundesliga’da göreve Jess Thorup’un gelişiyle birlikte düşme hattından uzaklaşmaya başlayan Augsburg, son 4 haftada ise Avrupa bileti için mücadele edecek. Ev sahibinde son haftalarda düşüş başladığını söyleyelim. Son 4 haftanın 3’ünde puan kayıplarına çare bulamayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Frankfurt deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü. 6. sıradaki rakibine karşı kaybeden Augsburg, Avrupa potasının 6 puan gerisine düştü. Son 4 haftada Hoffenheim ve Frankfurt deplasmanlarından mağlup dönen ekip, iç sahada ise Köln ile berabere kalıp, Union Berlin’i mağlup etti. Geri kalan haftalarda Avrupa potasına yetişmeye çalışan ev sahibinin, Werder Bremen karşısında galibiyete ihtiyacı var.

Werder Bremen Kabusa Son Verdi

Almanya Bundesliga’nın 30. haftasına Marvin Ducksch damga vururken, attığı 2 golle Stuttgart karşısında takımını sezonun en kritik galibiyetlerinden birine taşıdı. Bundesliga’da tam 7 haftadır puan kayıplarına çare arayan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Ole Werner’in öğrencileri, Bayer Leverkusen deplasmanından aldığı 5-0’lık mağlubiyetin ardından, 3. sıradaki Stuttgart’ı iç sahada mağlup etmeyi başardı. 7 haftalık fikstürü 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, Stuttgart karşısında 2-1’lik skorla kazandı. Bu galibiyetin ardından son 4 haftaya girilirken, düşme potasıyla puan farkı 7’ye yükseldi. Konuk ekip galibiyetlerine devam ederek, bu farkını korumak ve ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Augsburg – Werder Bremen Maç Bilgileri

Augsburg – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Robert Gumny, Elvis Rexhbecaj ve Fredrik Jensen’in sakatlıkları devam ediyor. Werder Bremen’de ise Justin Njinmah, Jiri Pavlenka, Amos Pieper, Skelly Alvero, Isak Hansen-Aaröen’in sakatlıkları devam ediyor. Jens Stage ise kart cezalısı.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Ermedin Demirovic, Arne Maier, Mads Pedersen, Felix Uduokhai, Kristijan Jakic, Kevin Mbabu, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Julian Malatini, Anthony Jung, Romano Schmid, Felix Agu, Senne Lynen, Leonardo Bittencourt, Olivier Deman, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 4 haftaya girilirken, üst sıralara yetişmek isteyen Augsburg ile düşme hattıyla farkı açmak isteyen Werder Bremen kozlarını paylaşıyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımın, mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Werder Bremen deplasmanda Augsburg engelini zorlanmadan geçerken, ligde kalmak adına önemli bir galibiyet aldı. Konuk ekip 3 golle galip gelmeyi başarırken, Augsburg ise 90 dakikada skor üretmeyi başaramadı.