Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Beşiktaş Maç Tahmini 27.04.2024

Fenerbahçe evinde Beşiktaş’ı konuk ediyor. Türkiye Süper Ligi‘nin 34. haftasında bizleri bekleyen dev derbi, 27 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 1.

Bets10, Fenerbahçe galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.91, Beşiktaş galibiyetine ise 7.18 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde KGVAR ve 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Fenerbahçe’ye Üst Üste Darbeler

İsmail Kartal direktörlüğünde sezona 4 kupa iddiasıyla giriş yapan Fenerbahçe, önce UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne çeyrek finalist olarak veda etti, ardından Sivasspor beraberliğiyle bitime 5 hafta kala liderin 4 puan gerisine düştü. Olympiakos’a karşı rövanşta 120 dakika mücaddele eden Fenerbahçe, penaltılarla yarı final biletini Olympiakos’a teslim etti. Hem mental hem de fiziksel olarak ağır bir darbe alan Sarı Lacivertlilerde, yorgunluk Sivasspor deplasmanında hissedildi. Fred ve İrfan’ın enfes gollerine rağmen mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, bu sezon ilk kez liderin 4 puan gerisine düştü. Şampiyonluk şansını Galatasaray’ın hata yapmasına bırakan Fenerbahçe, bu hafta Beşiktaş derbisinde galibiyet arayacak. 9 yıldır şampiyonluk hasreti yaşayan ev sahibi, umutlarını son 4 haftaya taşımak için, ezeli rakibine karşı galibiyet arayacak.

Beşiktaş Teselli Arıyor

Beşiktaş bu sezon 33 hafta içerisinde 5 farklı teknik adamla çalışırken, 15 galibiyet, 6 beraberlik, 12 mağlubiyetle 51 puan topladı ve 4. sırada kendisine yer buldu. Lider ile arasında tam 39 puan fark bulunan Siyah Beyazlılar, şampiyonluk yarışında çok erken havlu attı. Fernando Santos ile Süper Lig’de tam 5 hafta boyunca kazanamayan konuk ekip, bir kez daha teknik adam değişikliğine gitti. Sezon sonuna kadar takımın başına Serdar Topraktepe gelirken, geçen hafta Ankaragücü’ne karşı 2-0’lık galibiyetle puan kayıplarına son verdiler. Türkiye Kupası’nda ise yarı final mücadelesi veren Beşiktaş, ilk maçta Ankaragücü ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Zor günler geçirdiği bu sezonda teselli arayan Beşiktaş, son düzlükte hem derbi galibiyeti hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyor. Beşiktaş son haftalarda galibiyet adına fazlasıyla zorlanıyor.

Fenerbahçe – Beşiktaş Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe cephesinde Luan Peres ve Jayden Oosterwolde sakat olan isimler. Beşiktaş takımında ise Jonas Svensson kart cezalısı. Ante Rebic, Amir Hadziahmetovic, Baktiyor Zaynutdinov ve Tayfur Bingöl’ün sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Jakckson Muleka, Cenk Tosun.

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de şampiyonluk umutları azalıyor. Zirveyle puan farkı 4’e kadar çıkarken, İsmail Kartal ve öğrencilerinin yarışında içerisinde kalmak için Beşiktaş karşısında galibiyete ihtiyacı var. Beşiktaş ise kötü bir sezon geçirirken, derbi galibiyetiyle teselli arayacak. Göreve Serdar Topraktepe geldikten sonra, daha iyi performanslar sergilemeye başladılar. Dev derbide karşılıklı gollerle, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbi mücadelesinde karşılıklı goller atılırken, 2.5 gol barajı aşıldı. 3 golün atıldığı derbi mücadelesinde, kazanan Fenerbahçe oldu. Beşiktaş erken bir kırmızı kartla 10 kişi kalırken, ikinci yarıda farkı 1’e indirmesine rağmen, mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.