İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Milan İddaa Tahmini 27.04.2024

Juventus sahasında Milan‘ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 34. haftasında bizleri bekleyen derbi mücadelesi, 27 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alıyor. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Juventus galibiyetine 2.12, beraberliğe 3.45, Milan galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçiler için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise KGVAR seçeneğini seçerek, Serie A Ligi’nde bu hafta 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Juventus Final Biletiyle Dönüyor

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Juventus, teselliyi İtalya Kupası’nda buldu. İtalya Serie A Ligi’nde son 12 haftaya kadar lider İnter ile zirve mücadelesi veren ve ezeli rakibiyle arasında sadece 1 puan fark bulunan JUVE, son 12 haftanın 10’unda puan kaybetti ve şampiyonluk umutlarına haftalar öncesinden veda etmek zorunda kaldı. Son 2 haftada Torino ve Cagliari’ye karşı sahadan üst üste beraberlikler alan Allegri ve öğrencileri, hafta içi Lazio deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönmesine rağmen, final biletini cebine koydu. Rakibini iç sahada 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran ev sahibinde, 2-0 geriye düştüğü maçta Milik’in farkı 1’e indiren golü yeterli oldu. Serie A’da son 5 haftaya girilirken, 3. sırada yer alan Juventus, 2. sıradaki Milan’ı yakalamak istiyor. Ev sahibi bu hafta 5 puan gerisinde kaldığı Milan ile iç sahada karşı karşıya gelecek.

Milan Yerini Korumak İstiyor

Milan, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta 5 puan kaybetti. Avrupa dönüşünde üst üste puan kayıpları yaşayan Stefano Pioli ve öğrencileri, Roma’ya yarı final şansını kaçırmasının ardından, rotasını tamamen Serie A Ligi’ne çevirdi. Sassuolo’ya karşı deplasmanda alınan 3-3’lük beraberliğin ardından, geçtiğimiz hafta İnter derbisine çıktılar. Şampiyonluk için sahaya çıkan İnter’e karşı iç sahada 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan Milan, hem şampiyonluk şansını matematiksel olarak kaybederken, hem de ezeli rakibinin sahasında şampiyonluğu kutlamasına engel olamadı. Lidere karşı savunmada zor anlar yaşayan Milan, son 2 haftada kalesini 5 gole kapatamadı. Sezonun geri kalanında 2. sıradaki yerini korumak için mücadele edecek olan Milan, en yakın rakibi Juventus ile karşı karşıya geliyor.

Juventus – Milan Maç Bilgileri

Juventus – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Nicolo Fagioli ve Paul Pogba’nın kart cezalısı olduğunu söyleyelim. Milan’da ise Pierre Kalulu ve Tommaso Pobega’nın sakatlıkları devam ederken, Hernandez, Calabria ve Tomori ise kart cezalısı.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Andrea Cambiaso, Fabio Miretti, Moise Kean, Dusan Vlahovic.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Alessandro Florenzi, Malick Thiaw, Matteo Gabbia, Yunus Musah, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyon belli olurken, Juventus ile Milan son 5 haftada 2. sıra için mücadele verecek. Puan farkını azaltmak isteyen Juventus ile farkı açmak isteyen Milan, son 2 haftada puan kayıplarına engel olamadı. İki ezeli rakibin derbi mücadelesinde, taraf bahsi oldukça güç. İki takımında 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbi mücadelesinde iki takımda hücum hattında etkili olamadı. 90 dakika golsüz beraberlikle geçilirken, Juventus ve Milan haftayı 1’er puanla kapattı. İki takım içinde derbiyi kaybetmemek önemliydi.