Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Wolfsburg Maç Tahmini 27.04.2024

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 27 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Freiburg ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek.

Betroad, Freiburg galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.56, Wolfsburg galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Freiburg Galibiyet Hedefinde

Geçtiğimiz hafta iç sahada Mainz 05’i konuk eden Freiburg, kümede kalma mücadelesi veren rakibine karşı 1-1’lik beraberlikten kurtulmayı başaramazken, iç sahada kayıplara devam etti. Henüz 6. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalayan Freiburg, 40. dakikada yediği beraberlik golünün ardından, skor üretmeyi başaramadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Taraftarı önünde 6 haftadır maç kazanamayan Christian Streich ve öğrencileri, deplasmanda ise 3 haftadır kazanıyor. İç sahada kaybedilen puanlarla birlikte Avrupa şansını zora sokan ev sahibi, bitime 4 hafta kala 40 puanla 7. sırada yer alıyor. Frankfurt’un 6 puan gerisinde kalan Freiburg’un artık hata yapma lükse kalmadı.

Wolfsburg Rahat Nefes Aldı

Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Bochum’a karşı sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Wolfsburg, ligde kalma adına bitime 4 hafta kala dev bir adım attı. En yakın rakibini mağlup ederek, düşme hattının üzerinde kalmaya devam eden konuk ekip, son 4 haftalık fikstürden 6 puan çıkmadı. Niko Kovac ile yollarını ayıran ve 11 hafta boyunca maç kazanamayan Wolfsburg, göreve Ralph Hasenhüttl geldikten sonra toparlanma sinyalleri verdi. Werder Bremen ve Bochum’u mağlup etmeyi başaran Wolfsburg, Gladbach ve Leipzig karşısında ise mağlup olmaktan kurtulamadı. Bitime 4 hafta düşme potasıyla arasında 4 puan fark bulunan konuk ekip, galibiyetlerine bu hafta Freiburg deplasmanında devam etmek istiyor.

Freiburg – Wolfsburg Maç Bilgileri

Freiburg – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde Philipp Lienhart, Matthias Ginter ve Merlin Rohl’un sakatlıkları devam ederken, Lukas Kübler ise kart cezalısı. Wolfsburg takımında ise Lukas Nmecha’nın sakatlığı bulunuyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Christian Günter,Yannik Keitel, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Rogerio, Sebastiaan Bornauw, Moritz Jenz, Joakim Maehle, Kevin Paredes, Lovro Majer, Jonas Older Wind, Mattias Svanberg, Kevin Behrens, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, Freiburg iç sahada 6 haftadır kazanamıyor. Werder Bremen’de ise geçen hafta alınan galibiyete rağmen, tehlike devam ediyor. İki takımda bu hafta galibiyet hedefiyle sahaya çıkıyor. Mücadelede iki takımında rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda 64. dakikadan itibaren Freiburg’u 10 kişi yakalayan Wolfsburg, 3 puanı cebine koydu. Konuk ekip 2 golle galip gelmeyi başarırken, Freiburg ise kaybettiği maçta, rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.