Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 27.04.2024

Almanya Bundesliga‘nın 31. haftasında, Bayern Münih ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. 27 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Bayern Münih galibiyetine 1.41, beraberliğe 5.38, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 6.78 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Evine Galibiyetle Döndü

Bayern Münih cephesinde gözler UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevrildi. Almanya Bundesliga’da 11 yıllık hegemonyası sona eren Bayern Münih, bitime 5 hafta kala şampiyonluğu matematiksel olarak Bayer Leverkusen’e karşı kaybetti. Son 2 haftada Köln ve Union Berlin’e karşı alınan galibiyetler yeterli olmadı. Devler sahnesinde yarı final biletini cebine koyan Tuchel ve öğrencileri, ligde bulamadığı başarıyı Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Bundesliga’da sezonun geri kalanında 2. sıradaki yerini korumak için mücadele edecek olan Bayern Münih, geçen hafta Union Berlin deplasmanından 5-1’lik galibiyetle çıkmayı başarırken, en yakın rakibi Stuttgart’ın mağlup olduğu haftada kazanarak, en yakın rakibiyle puan farkını 6’ya çıkardı. Bu hafta ise iç sahada Frankfurt’a karşı galibiyet arayacaklar.

Eintracht Frankfurt Evinde Kazandı

Almanya Bundesliga’da 30 haftayı 11 galibiyet, 12 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Frankfurt, 45 puanla 6. sırada yer alıyor. Avrupa iddiası devam eden Dino Toppmöller ve öğrencileri, 4 haftadır devam eden puan kayıplarına, geçtiğimiz hafta Augsburg karşısında son verdi. 4 maçlık fikstürü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakmak zorunda kalan konuk ekip, geçen hafta en yakın rakibine karşı sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılarak, 6. sıradaki yerini korumaya devam etti. Konferans Ligi potasında yer alan Frankfurt, son 4 haftada ise Avrupa potasına yetişmek için mücadele verecek. Bu hafta Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, sezonun ilk yarısında Bayern Münih engelini 5-1’lik galibiyetle geçmiş ve büyük bir sürprize imza atmıştı.

Bayern Münih – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Bayern Münih – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Sacha Boey, Tarek Buchmann, Bouna Sarr, Kingsley Coman, Serge Gnabry ve Leroy Sane’nin sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt cephesinde ise Sebastian Rode, Nacho Ferri ve Sasa Kalajdzic’in sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Eric Dier, Kim Min Jae, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Mathys Tel, Jamal Musiala, Harry Kane, Thomas Müller.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Jessic Ngankam.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 11 yıllık şampiyonluk serisi sona eren Bayern Münih, 2. sıradaki yerini korumak için mücadele veriyor. Son 2 haftada rahat galibiyetlerle sahadan ayrılan ve güven tazeleyen Tuchel’in öğrencileri, bu hafta Frankfurt’u mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sahadan 3 puanla ayrılan taraf Bayern Münih oldu. Kaçan şampiyonluğun ardından 2. sıradaki yerini korumak isteyen Bayern Münih, Frankfurt engelini galibiyetle geçerek, 2. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Kazananları tebrik ederiz.