Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Borussia Dortmund İddaa Tahmini 27.04.2024

Leipzig sahasında Borussia Dortmund‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 31. haftası kapsamında 27 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 1.

Betelli, Leipzig galibiyetine 1.69, beraberliğe 4.44, Borussia Dortmund galibiyetine ise 4.44 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.49, beraberliğe 3.84, konuk ekibe ise 3.90 oran veriyor.

Leipzig 7 Haftadır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Leipzig, Almanya Bundesliga’da son haftalara aldığı üst üste galibiyetlerle damga vurdu. Marco Rose ve öğrencileri, bitime 4 hafta kala 7 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekiyor. Son 7 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Leipzig, son 3 haftada sırasıyla Freiburg, Wolfsburg ve Heidenheim’ı mağlup etti. 3 maçta tam 9 gol bulan ev sahibi, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. 59 puanla kendisine 4. sırada yer alan bulan Leipzig, Stuttgart ile puan farkını 4’e indirmeyi başarırken, Dortmund’un ise 3 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Şampiyonlar Ligi bileti için sezonun geri kalanında mücadele veren Leipzig, bu hafta en yakın rakiplerinden Dortmund’u iç sahada konuk edecek. Ev sahibi seriyi sürdürmek ve 3 puanı cebine koymak istiyor.

Dortmund Son Haftalarda Etkili

Geçen sezon Almanya Bundesliga’da şampiyonluğu son maç elleriyle Bayern Münih’e veren Borussia Dortmund, bu sezon şampiyonluk yarışında erken havlu atarken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final biletini cebine koydu. Edin Terzic ve öğrencileri, Bundesliga’da sezonun geri kalan 4 haftası ilk 3 içerisine girmek için mücadele verecek. Gladbach’a deplasmanda alınan 2-1’lik galibiyetin ardından, yoluna namağlup devam eden ve şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen ile geçen hafta iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Son 7 haftada sadece Stuttgart’a karşı mağlup olan Dortmund, 7 maçlık fikstürden 5 galibiyet çıkardı. 57 puanla 5. sırada yer alan konuk ekip, bu hafta 3 puan gerisinde kaldığı Leipzig’e deplasmanda konuk olacak.

Leipzig – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Leipzig – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Yussuf Poulsen’in sakatlığı devam ediyor. Dortmund cephesinde ise Ramy Bensebaini, Donyell Malen ve Sebastien Haller’in sakatlıkları devam ederken, Emre Can ve Maatsen ise kart cezalısı.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, Dani Olmo, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Benjamin Sesko.

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Bynoe-Gittens, Mats Hummels, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 4 haftaya, Leipzig ve Dortmund çok formda giriyor. Son haftalarda iyi sonuçlar almayı başaran iki takımda, sezon bittiğinde ilk 3 içerisinde yer almak istiyor. İki yakın rakipte birbirine puan kaptırmak istemiyor. Leipzig ile Dortmund’un karşı karşıya geleceği maçın ilk yarısında, iki takımda birbirlerine üstünlük şansı vermeyecektir.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.39

Betelli Oranı: İY 0, Oran 2.60

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig haftaya damga vuran bir galibiyet aldı. Ev sahibi Bundesliga’da bitime 4 hafta kala en yakın rakibi Dortmund’a karşı 4 golle galip geldi. Edin Terzic ve öğrencileri, mağlup olduğu maçta rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. Leipzig’in rakibine ilk yarıdan itibaren üstünlük kurduğunu söyleyelim.