Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Stuttgart İddaa Tahmini 27.04.2024

Almanya Bundesliga‘da son 4 haftaya girilirken, şampiyonluğunu ilan eden Bayer Leverkusen ile 3. sıradaki Stuttgart karşı karşıya geliyor. 27 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlayan dev maç, beIN SPORTS 4, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.74, beraberliğe 4.29, Stuttgart galibiyetine ise 4.29 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.48 oran kazandırıyor.

Şampiyon Leverkusen Seriyi Sürdürüyor

Xabi Alonso yönetiminde tarih yazmaya devam eden Bayer Leverkusen, 3 kulvarda birden bu sezon namağlup yoluna devam ediyor. Almanya Bundesliga’da bitime 5 hafta kala Werder Bremen’e karşı aldığı 5-0’lık galibiyetle tarihinin ilk Bundesliga şampiyonluğunu ilan eden ev sahibi, seriyi hem Avrupa hem de Bundesliga’da sürdürmeye devam etti. West Ham engelini geçerek Avrupa Ligi’nde yarı final biletini cebine koyan Bayer Leverkusen, Avrupa dönüşünde konuk olduğu Dortmund deplasmanından ise 1-1’lik beraberlikle döndü. Sezonu 3 kupayla bitirmek isteyen ev sahibi, bunu başarabilecek güçte olduğunu haftalar öncesinde ispatladı. Namağlup sezonu bitirerek Xabi yönetiminde bir kez daha tarih yazmak isteyen Leverkusen’in, ligde önünde sadece 4 maçı kaldı.

Stuttgart Sürpriz Peşinde

Almanya Bundesliga’da son 4 haftaya girilirken, Stuttgart sezonun en sürpriz performanslarından birini ortaya koydu. Sebastian Hoeness yönetiminde 20 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle 63 puan toplamayı başaran Stuttgart, 3. sırada kendisine yer buldu. Geçtiğimiz haftaya kadar Bundesliga’da 11 hafta namağlup bir performans sergilemeyi başaran konuk ekip, 9 galibiyet, 2 beraberlikle son haftalara damga vurdu ve 2. sıradaki Bayern Münih ile puan farkını kapattı. Geçtiğimiz hafta seri kümede kalma mücadelesi veren Werder Bremen’e karşı deplasmanda 2-1’lik mağlubiyetle sona ererken, Stuttgart’ın 2. sıra ile arasındaki puan farkı 3’e yükseldi. Bu hafta şampiyonluğunu ilan eden ve yoluna namağlup devam eden Bayer Leverkusen’e karşı galibiyet arayacaklar. Sürprizlerine bir yenisini daha eklemek isteyen Stuttgart, harika bir sezon geçiriyor.

Bayer Leverkusen – Stuttgart Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leverkusen’de Adam Hlozek’in sakatlığı devam ederken, Granit Xhaka ise kart cezalısı. Stuttgart cephesinde ise Josha Vagnoman, Dan-Axel Zagadou, Lilian Egloff, Nikolas Nartey ve Roberto Massimo’nun sakatlıkları devam ederken, Angelo Stiller ise kart cezalısı.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Fabian Bredlow, Maximilian Mittelstadt, Hiroki Ito, Waldemar Anton, Angelo Stiller, Pascal Stenzel, Chris Führich, Atakan Karazor, Jamie Leweling, Enzo Millot, Sehrou Guirassy.

İddaa Tahmini

Xabi Alonso yönetiminde tarih yazmaya devam eden Bayer Leverkusen, şampiyonluğunu bitime 5 hafta kala ilan etti. Son 4 haftada ise sezonu namağlup bitirebilmek için mücadele edecekler. Dortmund deplasmanında seriyi sürdürmeyi başaran Bayer Leverkusen, Stuttgart’a karşı taraftarı önünde galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.74

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda puanlar bölüşüldü. Taraflar 90 dakika sonunda rakip fileleri 2’şer kez havalandırmayı başardı. Şampiyonluğunu ilan eden ve sezonu namağlup bitirmek isteyen Bayer Leverkusen, Stuttgart’a karşı mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu.