İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Liverpool İddaa Tahmini 27.04.2024

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 7 maç var. Günün ilk maçında West Ham evinde, Liverpool’u konuk edecek. Saat 14.30’da başlayacak mücadele Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

West Ham ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. West Ham kazanır 5.20, beraberlik 4.75, Liverpool kazanır ise 1.60 olarak açıklanmış.     

West Ham Puan Alamadı

West Ham Premier Lig’de geçen haftayı puansız geçti. Konuk oldukları Crystal Palace deplasmanından 5-2’lik mağlubiyet ile döndüler. Premier Lig’de son 2 maçını kaybeden David Moyes’un öğrencileri Avrupa umutlarını zora soktu. Son dönemde kazanmakta zorlanan bir West Ham izliyoruz. Bu hafta sonu Londra’da Liverpool’u konuk edecek olan West Ham’ı yine zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Nayef Aguerd ve George Earthy’nin sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool Derbiyi Kaybetti

Liverpool’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta içi Merseyside derbisinde Everton ile karşılaşan Liverpool mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Goodison Park’ta özellikle savunmada yapılan hatalar maça damgasını vurdu ve Jurgen Klopp’un ekibi haftayı mağlubiyet ile kapattı. Bu yenilginin ardından şampiyonluk şansı da iyice azalan Liverpool en azından son haftaya kadar umutlarını sürdürme hedefinde. Tabi bunun içinde önce West Ham deplasmanında kazanmaları gerekecek. Maç öncesinde Liverpool’da Conor Bradley, Joel Matip ve Diogo Jota sakat olan isimler.

West Ham – Liverpool Maç Bilgileri

West Ham – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 14.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Nayef Aguerd ve George Earthy’nin sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Conor Bradley, Joel Matip ve Diogo Jota sakat olan isimler.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Tomas Soucek, Edson Alvarez, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Mohamed Kudus, Michail Antonio

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Caoimhin Kelleher, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Watura Endo, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Luis Diaz, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

West Ham geçen hafta Crystal Palace deplasmanında farklı bir yenilgi ile döndü. Selhurst Park’ta rakibine 5-2 kaybettiler. Son 2 maçtan puan çıkartamayan West Ham bu hafta Liverpool’u konuk edecek. Liverpool ise geçen hafta içi Goodison Park’tan çıkamadı. Everton’a Merseyside derbisinde 2-0 mağlup oldular ve şampiyonluk şansları iyice azaldı. Klopp’un ekibi bu hafta kazanacaktır ama şampiyonluk umutlarının zor olduğunu da belirtmek gerek. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…