İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Crystal Palace Bahis Tahmini 27.04.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Fulham evinde, Crystal Palace’ı konuk edecek. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Fulham ile Crystal Palace zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Fulham galibiyetinin 2.08, beraberlik tercihinin 3.75, Crystal Palace galibiyetinin ise 3.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fulham Hedefsiz Kaldı

Fulham Premier Lig’de geçen hafta sonu Craven Cottage’de konuk ettiği Liverpool’dan puan alamadı. Rakibine 3-1 kaybettiler ve son 4 maçta 3. kez mağlubiyet yaşadılar. Premier Lig’de son 5 haftada ise sadece 1 galibiyet alabilen Marco Silva’nın öğrencileri hedefsiz kaldı diyebiliriz. Bu hafta sonu ise formda Crystal Palace’ı ağırlayacaklar. Maç öncesinde Fulham’da Willian’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Crystal Palace Yine Kazandı

Crystal Palace Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi yine sürpriz bir 3 puan aldı. Selhurst Park’ta konuk ettikleri Newcastle United’ı 2-0 mağlup ettiler ve galibiyet serisini 3 maça çıkarttılar. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan 9 puan çıkartan Oliver Glasner’in öğrencileri Liverpool’u 1-0, West Ham’ı 5-2 ve son olarak Newcastle United’ı 2-0 ile geçti. Newcastle United karşısında Crystal Palace’a galibiyeti getiren gollerle ise Mateta’dan geldi. Bu hafta Fulham’a konuk olacak Crystal Palace’da Sam Johnstone, Marc Guehi ve Cheick Doucoure sakat olan isimler.

Fulham – Crystal Palace Maç Bilgileri

Fulham – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Willian’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Crystal Palace’da Sam Johnstone, Marc Guehi ve Cheick Doucoure sakat olan isimler.

Fulham'ın 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Fulham geçen haftayı puansız geçti. İç sahada konuk ettikleri Liverpool’a 3-1 mağlup oldular. Premier Lig’de son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Fulham formsuz diyebiliriz. Crystal Palace ise son 3 maçını kazanarak geçti. Liverpool, West Ham ve Newcastle United maçlarından 9 puan çıkarttılar. İki takımında Premier Lig’de bitime 4 hafta kala hedefi kalmadı ama Crystal Palace son dönemde çok formda. Craven Cottage’de Fulham karşısında kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.20

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.50

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…