Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool West Ham İddaa Tahmini 19.10.2022

İngiltere Premier Lig’de Salı günü bülten yoğun. West Ham deplasmanda, Liverpool’a konuk olacak. Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Liverpool bugün West Ham karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Liverpool galibiyetine 1.46, beraberlik tercihine 4.90, West Ham galibiyetine 7.00 oran veriyor. 

Liverpool Evinde Kazandı

Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da Manchester City’i konuk etti. İkinci yarıda Mohamed Salah’ın attığı golle Manchester City’i 1-0 mağlup ettiler. Premier Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Jurgen Klopp’un öğrencileri, moral buldu. Premier Lig’de 3. galibiyetini alan Liverpool’un bu sezon aldığı 3 galibiyete de iç sahada ulaştığını belirtelim. Bu hafta ise Anfield’da West Ham’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Liverpool’da Arthur, Luis Diaz, Joel Matip ve Naby Keita’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

West Ham Çıkışa Geçti

West Ham, geçtiğimiz hafta sonu yenilmezlik serisini devam ettirdi. Konuk oldukları Southampton deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. 1-0 geriye düştükleri maçta Declan Rice’ın golüyle 1 puanı kurtaran David Moyes’un ekibi, Premier Lig’de yenilmezlik serisini 3 maça çıkartmış oldu. Son 3 maçta 7 puan toplayan West Ham, yavaş yavaş toparlanma siyanlleri vermeye başladı. Bu hafta Anfield’da Liverpool’a konuk olacak West Ham’da Maxwel Cornet ve Nayef Aguerd’in sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool – West Ham Maç Bilgileri

Liverpool – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 21.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Arthur, Luis Diaz, Joel Matip ve Naby Keita’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. West Ham’da Maxwel Corney ve Nayef Aguerd’in sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de haft sonu Manchester City’i devirdi. Salah’ın tek golüyle 3 puanı kaptılar. West Ham, son haftalarda çıkışta ama Liverpool, Manchester City galibiyeti moral buldu. Bu moralle West Ham karşında da kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, tek golle 3 puanı kaptı. Darwin Nunez’in golüyle 1-0 kazandılar ve 3 puanı kaptılar.