Augsburg Bayern Münih İddaa Tahmini 19.10.2022

Augsburg sahasında Bayern Münih‘i konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur mücadelesi, 19 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, Augsburg galibiyetine 12.96, beraberliğe 7.09, Bayern Münih galibiyetine ise 1.21 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 10.30, beraberliğe 6.51, konuk ekibe ise 1.07 oran veriyor.

Augsburg Evine Mağlubiyetle Döndü

Almanya Bundesliga sahnesinde 3 haftaya önemli bir sürprize imza atarak iç sahada Bayern Münih’i 1-0 mağlup etmeyi başaran Augsburg, Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında son şampiyon Münih karşısına bir kez daha çıkacak. Geçtiğimiz hafta Köln deplasmanından 3-’’lik mağlubiyetle dönen ve ligde 4 maç aranın ardından yenilgiye uğrayan Enrico Maassn’ın öğrencileri, güçlü rakibi karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Köln karşısında hücum etkisi devam etse de, savunmada yapılan bireysel hatalar, Bayern Münih maçı öncesi kafalarda soru işareti yarattı. Ligin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Augsburg, bir kez daha Münih karşısında galip gelmekte zorlanacaktır.

Bayern Münih Çok Formda

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Bayern Münih rüzgarı esti. Nagelsmann’ın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşünde en yakın rakibi Freiburg’u 5-0 mağlup etmeyi başarırken, liderin en yakın rakibi haline geldi. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi etkisini Almanya Bundesliga’ya taşımaya başladı. Devler sahnesinde 4’te 4 yaparak Son 16 biletini cebine koyan konuk ekip, rotasını lige çevirdi diyebiliriz. Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında bu sezon tek mağlubiyetini aldığı Augsburg ile karşı karşıya gelecek olan Bayern Münih, ilk maçın intikamını DFB Kupası’nda almak istiyor. Konuk ekip karşılaşma öncesi çok formda.

Augsburg – Bayern Münih Maç Bilgileri

Augsburg – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi tarafından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Andre Hahn, Felix Uduokhai ve Reece Oxford’un sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih’te ise Lucas Hernandez ve Bouna Sarr’ın sakatlıkları devam ediyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Elvis Rexhbecaj, Andre Hahn, Carlos Gruezo, Ermedin Demirovic.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Leon Goretzka, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

İddaa Tahmini

Bayern Münih 3 kulvarda birden etkili. Bu sezonun tek mağlubiyetini Augsburg karşısında alan Nagelsamnn’ın öğrencileri, Augsburg karşısında bir kez daha hata yapmayacak ve deplasmanda rahat bir galibiyetle tur atlayacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.35

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih lig mağlubiyetinin intikamını Almanya DFB Kupası’nda aldı. Augsburg’a sadece 2 gol şansı tanıyan Nagelsmann’ın öğrencileri, 5 gollük galibiyetle tur atladı. Kazananları tebrik ederiz.