Freiburg St. Pauli Bahis Tahmini 19.10.2022

Freiburg sahasında St. Pauli‘yi konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında 19 Ekim Çarşamba akşamı sahne alacak olan mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Freiburg galibiyetine 1.46, beraberliğe 4.85, St. Pauli galibiyetine ise 6.61 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Freiburg’a Ağır Darbe

Freiburg cephesinde Almanya Bundesliga’nın 10. haftası hezimetle sona erdi. Geçtiğimiz haftaya kadar Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi’nde harika performanslar sergileyen Christian Streich’in öğrencileri, son şampiyon Bayern Münih’e deplasmanda 5-0 kaybetti. Sezonun en ağır mağlubiyetini alan Freiburg, Bundesliga sahnesinde tam 8 hafta sonra mağlup olurken, 10 hafta sonunda 2. yenilgisini alarak 3. sıraya geriledi. Zirve takibine devam eden ev sahibi, 18 puanla yoluna devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ise 4’te 4 yaparak Son 16 biletini cebine koyan Freiburg, iki kulvarda birden yakaladığı başarıyı Almanya DFB Kupası’nda devam ettirmek istiyor.

St. Pauli Güven Vermedi

Almanya 2. Bundesliga’da haftayı 3-0’lık Hamburg galibiyetiyle kapatan St. Pauli, 7 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Rakibinin 10 kişi yakalamasıyla birlikte fırsatları iyi değerlendiren konuk ekip, 12 hafta sonunda 3. galibiyetini aldı. Küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını 4’e çıkaran St. Pauli, 14 puanla 12. sırada yer alıyor. Timo Schultz yönetiminde zor günler geçiren ve bir türlü istikrar sağlamayı başaramayan konuk ekip, Almanya DFB Kupası’nda ise açılışı SV1919 Straelen galibiyetiyle yaptı. Bu hafta Freiburg gibi güçlü bir rakibe konuk olacak olan St. Pauli, ligde sergilediği 12 haftalık performansla güven vermeken çok uzakta.

Freiburg – St. Pauli Maç Bilgileri

Freiburg – St. Pauli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi tarafından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde Manuel Gulde ve Roland Sallai’nin sakatlıkları devam ediyor. St. Pauli cephesinde David Nemeth’in sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

St. Pauli'nin ilk 11’i Belli mi?

St. Pauli’nin muhtemel kadrosu: Nikola Vasilj, Jakov Medic, Leart Paqarada, Manolis Saliakas, Jackson Irvine, Eric Smith, Marcel Hartel, Aremu, Dzwigala, Amenyido, Matanovic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderlik mücadelesi veren Freiburg, 2. Bundesliga’da küme düşme tehlikesi yaşayan St. Pauli karşısında hataya yer vermeyecek ve DFB Kupası’nda yoluna devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.90

intobet Oranı: H1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg normal sürede rakibine üstünlük kuramadı. Ev sahibi galibiyeti getiren golü uzatma dakikalarında bulurken, DFB Kupası’nda yoluna devam etti.