İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Chelsea İddaa Tahmini 27.04.2024

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Aston Villa evinde, Chelsea’yi konuk edecek. Karşılaşmayı saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Aston Villa ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 2.25, beraberlik 3.95, Chelsea kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Aston Villa’da Hedef Şampiyonlar Ligi

Aston Villa Premier Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Villa Park’ta konuk ettikleri Bournemouth’u 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Son 2 maçta Arsenal ve Bournemouth karşısında kazanmayı başaran Unai Emery’nin öğrencileri 4. sıradaki yerini koruyor. Tottenham ile aradaki puan farkını 6’ya çıkartan Aston Villa bu hafta sonu Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Aston Villa’da Tyrone Mings, Emilano Buendia, Boubacar Kamara ve Jacob Ramsey sakat olan isimler.

Chelsea Derbide Mağlup

Chelsea geçtiğimiz hafta içi Emirates’de Arsenal’a konuk oldu ve sahadan puansız ayrıldı. Londra derbisinde rakibine 5-0 kaybeden Pochettino’nun ekibi uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Premier Lig’de 7 maç aradan sonra kaybeden Maviler bu hafta sonu ise Aston Villa’nın konuğu olacak. Avrupa umutları devam eden Chelsea’nin kalan 4 haftada alacağı 1 puanın bile önemi oldukça büyük. Maç öncesinde Chelsea’de Reece James, Romeo Lavia, Christopher Nkunku ve Lewi Colwill’in sakatlıkları bulunuyor.

Aston Villa – Chelsea Maç Bilgileri

Aston Villa – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Tyrone Mings, Emilano Buendia, Boubacar Kamara ve Jacob Ramsey sakat olan isimler. Chelsea’de Reece James, Romeo Lavia, Christopher Nkunku ve Lewi Colwill’in sakatlıkları bulunuyor.

Aston Villa'nın 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Cole palmer, Nicholas Jackson

İddaa Tahmini

Aston Villa geçen hafta Bournemouth’u konuk etti ve hata yapmadı. Karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Unai Emery’nin ekibi ilk 4 umutlarını da iyice arttırdı. Bu hafta Villa Park’ta Chelsea’yi konuk edecekler. Chelsea ise geçen hafta içi Londra derbisinde Arsenal’a farklı kaybetti. Mücadeleden 5-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Chelsea’nin 7 maçlık yenilmezlik serisi de sonlandı. Aston Villa’dan galibiyet bekliyorum. Chelsea karşısında da kazanarak 4. Sıradaki yerini korurlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…