İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Brentford İddaa Tahmini 27.04.2024

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta, Everton ile Brentford karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 19.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

EvertonBrentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Everton kazanır 2.48, beraberlik 3.60, Brentford kazanır ise 2.88 olarak açıklanmış.

Everton Sürpriz Yaptı

Everton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi dikkat çekici bir galibiyet aldı. Goodison Park’ta ezeli rakibi Liverpool’u konuk eden Sean Dyche’ın öğrencileri mücadeleyi 2-0 kazandı ve kümede kalma yolunda çok önemli bir avantaj elde etti. Son 2 maçını kazanarak geçen Everton’da moraller yerinde. Merseyside derbisinden de 3 puan çıkarttılar ve bana göre Everton adına artık sezon bitti. Çok büyük bir sürpriz olmaz ise kümede kalacaklar. Bu hafta sonu Goodison Park’ta Brentford’u konuk edecek Everton’da Dele Alli, Beto ve Nathan Patterson’ın sakatlıkları sürüyor.

Brentford Deplasmanda Kazandı

Brentford Premier Lig’de kümede kalmayı büyük ölçüde garantiledi diyebiliriz. Geçen hafta sonu Kenilworth Road’da Luton Town’a konuk olan Brentford mücadeleden 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Son 5 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen Thomas Frank’ın öğrencileri bu hafta sonu Goodison Park’ta Everton’a konuk oluyor. Düşme hattının 10 puan üzerine çıkan Brentford artık rahat bir konumda diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Ben Mee, Aaron Hickey, Rico Henry ve Josh Dasilva’nın sakatlıkları devam ediyor.

Everton – Brentford Maç Bilgileri

Everton – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Dele Alli, Beto ve Nathan Patterson’ın sakatlıkları sürüyor. Brentford’da Ben Mee, Aaron Hickey, Rico Henry ve Josh Dasilva’nın sakatlıkları devam ediyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Dominic Calvert Lewin, Beto

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Yoane Wissa, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Everton hafta içi Goodison Park’ta konuk ettiği Liverpool’u mağlup etmeyi başardı. Merseyside derbisinden 2-0’lık galibiyet ile ayrılan Everton’da moraller yerinde. Kümede kalma yolunda da çok önemli bir 3 puan aldılar. Brentford ise yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçen hafta Luton Town deplasmanında 5-1 kazanan Brentford kümede kalmayı başardı. Düşme hattındaki Luton Town ile puan farkını 10’a çıkarttılar. Bu maçta gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…