Paderborn Werder Bremen Bahis Tahmini 19.10.2022

Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında, Paderborn ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. 19 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Paderborn galibiyetine 2.87, beraberliğe 3.84, Werder Bremen galibiyetine ise 2.31 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.51, 2.5 Alt 2.64 oran kazandırıyor.

Paderborn Çok Formda

Almanya 2. Bundesliga’da son 2 hafta Rostock ve Sandhausen karşısında 3-0’lık galibiyetlere imza atan Paderborn, 12 hafta sonunda 25 puana ulaştı ve zirvenin en yakın takipçisi oldu. 8 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyete imza atan ev sahibinin lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunuyor. Son 2 hafta hem savunma hem de hücum hattında çok etkili olmayı başaran Lukas Kwasniok’un öğrencileri, 2 haftada 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. Werder Bremen maçın öncesi ev sahibinde moraller yüksek. Almanya DFB Kupası’nda sezona 10-0’lık Einheit Wern. galibiyetiyle başlayan Paderborn, 2. Tur kapsamında Werder Bremen karşısına çıkacak.

Werder Bremen Evinde Kaybetti

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Werder Bremen, 10 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle 15 puan topladı ve 9. sırada yer aldı. Orta sıralara demir atan Ole Werner’in öğrencileri, özellikle hücum hattında etkili olmayı başarırken, savunma hattında aynı etkiyi gösteremedi. 10 haftanın 8’inde skor üretmeyi başaran Werder Bremen, toplamda 20 gole imza attı. Geçtiğimiz hafta Mainz 05 karşısında 2-0’lık iç saha mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan Werder Bremen, 3 haftalık yenilmezlik serisini kaybetti. Konuk ekip teselliyi DFB Kupası’nda arayacak.

Paderborn – Werder Bremen Maç Bilgileri

Paderborn – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi tarafından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benteler Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Paderborn cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Werder Bremen’de ise Nicolai Rapp ve Dikeni Salifou’nun sakatlıkları devam ediyor.

Paderborn’un ilk 11’i Belli mi?

Paderborn’un muhtemel kadrosu: Jannik Huth, Jannis Heuer, Rohr, Ron Schallenberg, Robert Leipertz, Dennis Srbeny, Raphael Obermair, Florent Muslija, Marcel Hoffmeier, Marvin Pieringer, Julian Justvan.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Marco Friedl, Milos Veljkovic, Jens Stage, Christian Gross, Oliver Burke, Mitchell Weiser, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Niclas Füllkrug.

İddaa Tahmini

Paderborn bu sezon 2. Bundesliga’da, Werder Bremen ise Almanya Bundesliga’da iyi hücum performansları sergilediler. Almanya DFB Kupası’nda karşı karşıya gelecek iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, iki takımda beklediğimiz gibi iyi hücum performansları sergiledi. Mücadele seri penaltılara kadar devam ederken, tur atlayan taraf Paderborn oldu. Kazananları tebrik ederiz.