LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Real Madrid İddaa Tahmini 19.10.2022

İspanya La Liga’da liderliğe yükselen Real Madrid deplasmanda, Elche’nin konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Elche Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Elche kazanır 8.40, beraberlik 5.30, Real Madrid kazanır ise 1.36 olarak açıklanmış.

Elche 9 Maçtır Kazanamıyor

La Liga’da 9 hafta geride kaldı ama Elche, henüz galibiyet ile tanışamadı. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Valencia’ya konuk olan Elche, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Zorlu Valencia deplasmanından 1 puan ile dönerek Real Madrid maçı öncesinde biraz olsun nefes aldılar. Formda Valencia karşı şanslarının da yanında olduğunu belirtelim. Bu sezon La Liga’da sadece 3 beraberlik alabilen Francisco Rodriguez’in öğrencileri, ligin son sırasında yer alıyor. Aynı zamanda La Liga’nın en az gol atan takımlarından biri olduklarını da belirtelim. Maç öncesinde Elche’de Fidel’in sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid Derbide Gülen Taraf

Real Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. El Clasico’da Barcelona’yı 3-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Bu galibiyetin ardından puanını 25’e yükselten Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, La Liga’da liderliği geri aldı. En yakın takipçisi Barcelona’nın ise 3 puan üzerine çıktılar. La Liga’da bu sezon tek puan kaybını Osasuna karşısında yaşayan Real Madrid, bu hafta Elche’ye konuk olacak. La Liga’da oynadığı 5 deplasman maçını da kazanan Real Madrid’den Elche karşısında yine rahat bir 3 puan bekleniyor. Maç öncesinde Real Madrid’de Thibaut Courtois ve Dani Ceballos’un sakatlıkları sürüyor.

Elche – Real Madrid Maç Bilgileri

Elche – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Fidel’in sakatlığı devam ediyor. Real Madrid’de Thibaut Courtois ve Dani Ceballos’un sakatlıkları sürüyor.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Guido Carrillo, Lucas Perez

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

İddaa tahmini

Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da Barcelona’yı 3-1 mağlup etti. La Liga’nın yeni lideri oldular. Bu sezon sadece Osasuna karşısında puan kaybettiklerini belirtelim. Elche ise La Liga’da henüz galibiyet alamadı ve ligin son sırasındalar. Real Madrid, rahat kazanır. Elche’yi farklı geçerler ve liderliğini sürdürürler.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.66

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, zorlanmadı. Son sıradaki Elche’yi 3-0 mağlup ederek yoluna devam ettiler.