TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Kayserispor Bahis Tahmini 23.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadele saat 14.30’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Kasımpaşa ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kasımpaşa kazanır 2.25, beraberlik 3.73, Kayserispor kazanır ise 3.24 olarak açıklanmış. 

Kasımpaşa Evinde Kaybetti

Kasımpaşa, Süper Lig’de 3 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada lider Adana Demirspor’u konuk eden Kasımpaşa, rakibine 4-1 mağlup oldu. İkinci yarının başlarında buldukları golle umutlandılar ama maçı farklı kaybettiler. Süper Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Şenol Can’ın ekibi, topladığı 13 puan ile 10. sırada yer alıyor. Bu hafta Kayserispor’u konuk edecek olan Kasımpaşa’da Bengali Koita ve Tarkan Serbest’in sakatlıkları devam ediyor.

Kayserispor’dan 3 Puan

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Galatasaray’ı konuk eden Çağdaş Atan’ın öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve sürpriz bir 3 puan elde etti. Maçın başından sonuna dek iyi bir direnç gösteren ve etkili olan Kayserispor’un haklı bir galibiyet aldığını belirtelim. Son haftalarda hücum anlamında da üretken olan Kayserispor’da moraller yerinde. Bu hafta Kasımpaşa’ya konuk olacak Kayserispor’da Joseph Attamah’ın sakatlığı devam ediyor.

Kasımpaşa – Kayserispor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Bengali Koita ve Tarkan Serbest’in sakatlıkları devam ediyor. Kayserispor’da Joseph Attamah’ın sakatlığı devam ediyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Stephane Bahoken, Bersant Celina

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini,Lionel Carole, Ali Karimi, Bernard Mensah, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Mame Thiam, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Kayserispor, geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiler. Oyun anlamında da Galatasaray’dan çok daha iyilerdi. Kasımpaşa ise Adana Demirspor’u konuk etti ve rakibine 4-1 mağlup oldu. Kasımpaşa, iç sahada oynadığı son 4 maçta da gol buldu. Kayserispor’da moralli ve çıkışta. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, tek golle 3 puanı kaptı. Kasımpaşa karşısında Thiam’ın golüyle 1-0 kazandılar.