TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Konyaspor İddaa Tahmini 23.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Konyaspor deplasmanda, lider Adana Demirspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana DemirsporKonyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Adana Demirspor kazanır 2.26, beraberlik 3.61, Konyaspor kazanır ise 3.31 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor Lider Konumda

Adana Demirspor, Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Adana Demirspor, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. İyi oynadığı maçta haklı bir galibiyet elde eden Vincenzo Montella’nın öğrencileri, 21 puan ile liderliğini sürdürdü. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 1 puan önündeler. Özellikle iç sahada etkili sonuçlar alan Adana Demirspor’un bu sezon taraftarı önünde oynadığı 4 maçta 10 puan topladığını ve mağlubiyet yaşamadığını belirtelim. Maç öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor Evinde Kaybetti

Konyaspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Gaziantep FK karşısında sürpriz bir yenilgi yaşadı. İkinci yarıda yedikleri golle Gaziantep FK’ya 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de bu sezon iç sahada ilk kez mağlubiyet yaşayan Yeşil Beyazlılar, lider Adana Demirspor’un 3 puan gerisine düştü. Son 4 haftada 3 kez puan kaybı yaşayan İlhan Palut’un ekibini bu hafta zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Cebrail Karayel’in sakatlığı bulunuyor.

Adana Demirspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Cebrail Karayel’in sakatlığı bulunuyor.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Artem Dzyuba

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, geçen hafta Kasımpaşa deplasmanında 4-1 kazandı. Süper Lig’de liderliğini devam ettirdiler. Konyaspor ise beklenmedik bir mağlubiyet aldı ve Gaziantep FK’ya iç sahada 1-0 mağlup oldular. Adana Demirspor deplasmanında alınacak olası bir galibiyet, Konyaspor’u ilk 3’e sokabilir ama işleri kolay değil. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımda skor üretmeye yakın.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Lider Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldılar.