Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Sampdoria Bahis Tahmini 24.10.2022

S Sport Plus ekranlarından 24 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese ile Sampdoria karşı karşıya gelecek.

intobet, Cremonese galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.35, Sampdoria galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Cremonese Galibiyetle Tanışmadı

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Cremonese, ilk 10 haftanın en zayıf halkaları arasında yer aldı. Massimiliano Alvini yönetiminde 10 haftadan 4 beraberlik, 6 mağlubiyete imza atan Cremonese, Sampdoria ile birlikte en alt sırayı paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta Spezia deplasmanına konuk olan ev sahibi, henüz 2. dakikada 1-0 öne geçmesine rağmen skoru korumayı başaramazken, 2-1 geriye düştüğü mücadeleden 2-2’lik beraberlikle döndü. İlk 10 haftanın tamamında puan kayıplarına çare bulamayan ev sahibinde, Alvini’nin tahtı sallanırken, Cremonese sahasında en yakın rakiplerinden Sampdoria’yı konuk edecek.

Sampdoria Yeni Hocasıyla Kaybetti

Sampdoria yeni teknik adamıyla ilk sınavından eli boş döndü. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftadan 6 mağlubiyet, 3 beraberlikle 3 puan toplamayı başarabilen ve en alt sıraya demir atan konuk ekip, kötü gidişata çare olarak göreve Dejan Stankovic’i getirdi. Teknik adam değişikliğinin ardından ilk sınavını iç sahada Roma’ya karşı veren Sampdoria, maç boyunca rakip kalede etkili olmakta zorlanırken, 1-0’lık yenilgiyle kötü gidişatını sürdürdü. Sampdoria cephesinde işler yolunda gitmiyor. 10 maç sonunda kalesinde 18 gole engel olamayan konuk ekip, rakip fileleri ise sadece 5 kez havalandırabildi.

Cremonese – Sampdoria Maç Bilgileri

Cremonese – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cremonese’de Vlad Chiriches’in sakatlığı devam ediyor. Sampdoria’da ise Manuel De Luca ve Jeison Murillo’nun sakatlıkları bu hafta devam ediyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Tommaso Augello, Bartosz Bereszynski, Omar Colley, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Abdelhamid Sabiri, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde dibe vuran Cremonese ile Smapdoria karşı karşıya gelecek. İki formsuz takımında bu hafta savunmadaki hatalarına devam edeceğini ve 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Cremonese ilk yarıda penaltı fırsatını değerlendirmeyi başaramazken, Sampdoria ikinci yarıda galibiyet golünü Omar Colley ile buldu.