TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Beşiktaş İddaa Tahmini 24.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Hatayspor evinde, Beşiktaş karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Hatayspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 4.96, beraberlik 4.18, Beşiktaş kazanır ise 1.73 olarak açıklanmış.

Hatayspor Deplasmanda Kaybetti

Hatayspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanına konuk oldu ve İstanbul’dan eli boş döndü. Rakibine 3-0 mağlup olan Hatayspor, Süper Lig’de 2 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Volkan Demirel yönetiminde ilk 2 maçını kazanan Hatayspor, 3. maçından ise mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de düşme hattında yer alan Hatayspor, bu sezon taraftarı önünde sadece 1 kez kazanabildi. Bu hafta iç sahada Beşiktaş’ı konuk edecek Hatayspor’da savunmadan Simon Fallette’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Beşiktaş Favori Taraf

Beşiktaş, Süper Lig’de puan kayıplarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da Trabzonspor’u konuk eden Siyah Beyazlılar, 2 kez geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler ve lider Fenerbahçe’nin 4 puan gerisinde yer alıyorlar. Valerien Ismael’in öğrencileri, bu sezon deplasmanda mağlubiyet yüzü görmedi. Süper Lig’de oynadıkları 4 deplasman maçında 8 puan topladılar. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Beşiktaş, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Atiba ve Ghezzal’ın sakatlıkları bulunuyor.

Hatayspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Hatayspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Welinton, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Jackson Muleka

İddaa Tahmini

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında 2 puan bıraktı. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Siyah Beyazlılar, son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Moral bulmak adına Hatayspor deplasmanı son derece uygun. Düşme hattında yer alan rakibi karşısında Beşiktaş’ın kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş’ta kötü gidişat devam etti. Hatayspor deplasmanında 1-0 öne geçtiler ama puan alamadılar. Rakibine 2-1 kaybeden Beşiktaş’ta moraller bozuk.