Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Southampton İddaa Tahmini 29.10.2022

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Southampton deplasmanda, Crystal Palace’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Crystal Palace ile Southampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Crystal Palace galibiyetinin 1.98, beraberlik tercihinin 3.60, Southampton galibiyetinin ise 4.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Crystal Palace İç Sahada Kazanıyor

Crystal Palace, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Goodison Park’da Everton’ın konuğu oldu. Etkisiz kaldıkları maçta Everton’a 3-0 kaybettiler. Premier Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Patrick Vieira’nın öğrencileri, bu hafta ise Selhurst Park’da Southampton’ı konuk edecek. Crystal Palace’ın bu sezon Premier Lig’de 3 galibiyeti var ve bu 3 galibiyetin hepsini iç sahada elde ettiler. Southampton maçı öncesinde Crystal Palace’da James McArthur ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor.

Southampton Liderden Puan Aldı

Southampton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri lider Arsenal karşısında puan almayı başardılar. 1-0 geriye düştüğü maçta Armstrong’un golüyle 1-1’i yakalayan Southampton, son 2 maçta 4 puan toplayarak moral buldu. Bir önceki hafta ise Vitality’de Bournemouth’u Che Adams’ın golüyle 1-0 mağlup etmişlerdi. Son 3 maçtır kaybetmeyen Southampton, düşme hattından şimdilik uzaklaşmayı başardı. Bu hafta Crystal Palace’a konuk olacak Southampton’da Armel Bella-Kotchap ve Romeo Lavia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace – Southampton Maç Bilgileri

Crystal Palace – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da James McArthur ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor. Southampton’da Armel Bella-Kotchap ve Romeo Lavia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Stuart Armstrong, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Crystal Palace’ın bu sezon Premier Lig’deki tüm galibiyetlerini iç sahada aldığını belirtelim. Taraftarı önünde iyi oynuyorlar ama Selhurst Park’da oynadıkları 5 maçın tamamında da gol yediler. Southampton ise son 3 maçtır kaybetmedi ve moral buldu. Geçen hafta Arsenal’a karşı puan aldılar. Selhurst Park’da iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, tek golle 3 puanın sahibi oldu. Southampton’ı iç sahada 1-0 mağlup ettiler. Southampton’ın 3 maçlık yenilmezlik serisi ise sona erdi.