Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Aston Villa İddaa Tahmini 29.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Newcastle United iç sahada, Aston Villa ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports MAX 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Newcastle United ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Newcastle United kazanır 1.88, beraberlik 3.80, Aston Villa kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Newcastle United 7 Maçtır Kaybetmiyor

Newcastle United, Premier Lig’de dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Tottenham deplasmanına konuk olan Eddie Howe’un öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Callum Wilson ve Miguel Almiron’un golleriyle 3 puanı kapan Newcastle United, Premier Lig’de 4. sıraya yükseldi. Bu galibiyetin ardından yenilmezlik serisini de 7 maça çıkartmış oldular. Newcastle United’ın bu sezon Premier Lig’de sadece 1 mağlubiyeti var ve onu da Liverpool deplasmanında aldıklarını belirtelim. Bu hafta Newcastle United’da Matt Ritchie, Karl Darlow ve Alexander Isak’ın sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa’da Unai Emery Dönemi

Aston Villa, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta farklı bir galibiyet aldı. Steven Gerrrad’ın takımdan gönderilmesinin ardından çıktıkları ilk maçta 4 gollü bir galibiyet aldılar. Villa Park’da Brentford’u 4-0 mağlup eden Aston Villa, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Teknik direktörlük görevine ise hafta içi Unai Emery getirildi. Yeni hocası ile ilk maçın St. James Park’da Newcastle United karşısında çıkacak olan Aston Villa, zorlu maçtan puan çıkartma hedefinde. Maç öncesinde Aston Villa’da Lucas Digne, Diego Carlos ve Boubacar Kamara’nın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United – Aston Villa Maç Bilgileri

Newcastle United – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Matt Ritchie, Karl Darlow ve Alexander Isak’ın sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Lucas Digne, Diego Carlos ve Boubacar Kamara’nın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Callum Wilson, Joelinton

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Newcastle United, Premier Lig’de tam 7 maçtır kaybetmiyor. Geçen hafta Tottenham deplasmanında 2-1 kazanmayı başardılar. Son haftalarda Miguel Almiron çok formda. St. James Park’da Newcastle United’ın yine kazanmasını bekliyorum. Everton’ı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, çıkışını devam ettirdi. St. James Park’da Aston Villa’yı 4 golle geçtiler.