Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Auxerre Ajaccio Bahis Tahmini 30.10.2022

Fransa Ligue 1′in yeni temsilcileri Auxerre ile Ajaccio, 30 Ekim Pazar günü kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 15:00’te sahne alacak mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS MAX 2.

Rexbet, Auxerre galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.20, Ajaccio galibiyetine ise 2.92 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Auxerre 8 Maçtır Kazanamıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Auxerre, son 8 haftanın tamamında puan kaybetti. 2 hafta önce teknik adam değişikliğiyle toparlanmaya çalışan Auxerre, yeni hocası Michel Padovani yönetiminde 2 haftadan 1 puan çıkarabildi. 1-1’lik Nice beraberliğinin ardından, Reims deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, düşme potasından kurtulamadı. Angers ve Ajaccio’nun ardından ligin en zayıf performansını sergileyen ve teknik adam değişikliğiyle de toparlanmayı başaramayan Auxerre, kalesinde 25 gole engel olamadı ve aynı zamanda ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi.

Ajaccio Toparlanmak İstiyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 hafta önce liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Marsilya karşısında galip gelmeyi başaran Ajaccio, sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza atarken, rakibine ilk mağlubiyetini tattırmış ve toparlanma sinyalleri vermişti. İlk 7 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan ligin yeni temsilcisi, son haftalarda daha iyi performanslar sergilemeye başlasa da, henüz düşme potasından kurtulamadı. Marsilya galibiyetinin ardından Troyes deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada PSG’ye kaybetti. 3-0’lık mağlubiyetle yeniden düşüşe geçen Ajaccio, en yakın rakibi Auxerre’ye deplasmanda konuk olacak.

Auxerre – Ajaccio Maç Bilgileri

Auxerre – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Auxerre’de Youssouf M’Changama’nın sakatlığı devam ediyor. Ajaccio’da ise önemli bir eksik yok.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Kenji Van Boto, Paul Joly, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, Gauthier Hein.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Mohamed Youssouf, Mathieu Coutadeur, Thomas Mangani, Vincent Marchetti, Mounaim El Idrissy.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcilerinden Auxerre ve Ajaccio, yoluna düşme potasında devam ediyor. Toparlanmak isteyen iki takımında, bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki rakımında 10 kişi kaldığı mücadelede, skoru belirleyen isim Hamza Sakhi oldu ve ev sahibi Auxerre haftayı 3 puanla kapattı.