UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus PSG İddaa Tahmini 02.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu‘nda sona geldik. Kapanış mücadelesinde Juventus ile PSG karşı karşıya gelecek. Dev maç 2 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te karşı karşıya gelirken, mücadele EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 4.92, beraberliğe 4.19, PSG galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.21, beraberliğe 3.60, konuk ekibe ise 1.46 oran veriyor.

Juventus Kazanmak Zorunda

Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son hafta öncesi güven tazeledi. Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise 5 maçtan sadece 3 puan çıkarabildi. Ev sahibinde devler sahnesinde sergilenen futbol tam bir hayal kırıklığı yaratırken, Son 16 şansı kalmayan ekip, UEFA Avrupa Ligi için mücadele edecek. Liderlik için mücadele eden PSG karşısına çıkacak olan Juventus, tarihinde rakibine ilk kez bu sezon kaybetti. Hata kredisini dolduran Juventus, Avrupa hedefini şansa bırakmak istemiyorsa, PSG karşısında kazanmak zorunda. Kaybetmesi halinde ise diğer maçın sonucunu bekleyecekler.

PSG Çok Formda

PSG, Christophe Galtier yönetiminde çok formda. Yıldızlar topluğu UEFA Şampiyonlar Ligi ve Fransa Ligue 1’de namağlup performansına devam ederken, iki kulvarda birden liderlik koltuğunda oturmayı başardı. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta aldığı Troyes galibiyetiyle birlikte, 13 haftadan 11 galibiyet, 2 beraberlikle 35 puan toplamayı başaran konuk ekip, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise 5 maçtan 8 puan toplamayı başaran PSG, Juventus deplasmanına liderlik için çıkacak. Son 16 biletini cebine koyan PSG, sadece Benfca karşısında beraberliklere razı gelirken, geri kalan 3 maçını kazanmayı bildi. Messi, Neymar ve Mbappe 3’lüsü Avrupa’nın en üretken hücum hatları arasında yer alırken, konuk ekip bu sezona harika performansıyla damga vuruyor.

Juventus – PSG Maç Bilgileri

Juventus – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Pogba, Di Maria, Paredes, De Sciglio, Chiesa, Mckennie ve Bremer’in sakatlıkları devam ediyor. Danilo Luiz ise kart cezalısı. PSG’de ise Neymar kart cezalısı. Danilo Pereira’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Leonardo Bonucci, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Fabian Ruiz, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Hugo Ekitike.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran PSG, Son 16 biletini cebine koyduktan sonra, rotasını liderliğe çevirdi. Kazanarak liderlik koltuğundaki yerini korumak isteyen PSG, yıldızlarıyla PSG deplasmanından 3 puan çıkarmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG namağlup performansını Juventus deplasmanında galibiyetle taçlandırdı. Konuk ekip averajla Benfica’ya geçildi ve H Grubu’nda liderlik koltuğunu kaybetti.