Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Sassuolo Bahis Tahmini 05.11.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 13. hafta heyecanı yaşanırken, Empoli evinde Sassuolo‘yu konuk edecek. 5 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Empoli galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.45, Sassuolo galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Empoli 2 Haftadır Mağlup

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 haftayı 2 galibiyet, 5 berberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Empoli, 11 puanla 14. sıraya kadar geriledi. Sezona Paolo Zanetti yönetiminde merhaba diyen ev sahibi, sadece Bolonga ve Monza karşısında galip gelmeyi başarırken, maç kazanmakta zorlanan ekip alt sıralardan kurtulamadı. Son 2 haftada Juventus ve Atalanta karşısında üst üste mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Empoli, 2 maçta da skor üretmeyi başaramadı. 12 haftada 9 kez rakip fileleri havalandırabilen Empoli, ligin en zayıf hücum performanslarından birini sergiledi.

Sassuolo Orta Sıralara Demir Attı

İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Napoli deplasmanına konuk olan Sassuolo, lidere 10 kişiyle kaybetti. Sahadan 4-0’lık ağır bir mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, 12 hafta sonunda 5., son 4 haftadan ise 3. mağlubiyetini  aldı. Alessio Dionisi ve öğrencileri, son haftalarda iyi performanslar sergileyemedi. Sassuolo’nun kötü gidişatını göz önüne aldığımızda, fikstür zorluğunu da belirtmek gerekli. Son 4 haftada Atalanta, Napoli ve İnter’e kaybeden konuk ekip, Hellas Veron karşısında ise galip gelmeyi başardı. Ligin orta sıralarına demir atan Sassuolo, bu hafta yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Empoli – Sassuolo Maç Bilgileri

Empoli – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli cephesinde Alberto Grassi, Filippo Bandinelli ve De Winter’in sakatlıkları devam ediyor. Sassuolo takımında Gregoire Defrel sakatlığı nedeniyle, Armand Lauriente ise kart cezası nedeniyle kadroda yer almayacak.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Liberato Cacace, Nedim Bajrami, Nicolas Haas, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Mattia Destro, Sam Lammers.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Maxime Lopez, Armand Lauriente, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçmek isteyen Empoli ve Sassuolo karşı karşıya geliyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.30

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Empoli, Sassuolo karşısında Tommaso Baldanzi’nin golüyle galip gelmeyi başardı ve kötü gidişata son verdi.