Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Brighton İddaa Tahmini 05.11.2022

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Wolverhampton iç sahada, Brighton’ı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Wolverhampton ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Wolverhampton kazanır 3.55, beraberlik 3.45, Brighton kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış.

Wolverhampton’dan 1 Puan

Wolverhampton, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Brentford deplasmanına konuk olan Steven Davis’in ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 50. Dakikada Ben Mee’nin golüyle geriye düştüler ama 2 dakika sonra Pedro Neto’nun golü, maçın skorunu belirledi. Brentford deplasmanından 1 puan ile dönen Wolverhampton, puanını 9’a çıkarttı. Geride kalan 13 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Steven Davis’in ekibi, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Wolverhampton’da Diego Costa kart cezalısı. Sasa Kaladzjic, Pedro Nto, Raul Jimenez ve Jose Sa ise sakat olan isimler.

Brighton Sürpriz Yaptı

Brighton, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de konuk ettikleri Chelse’yi 4-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Premier Lig’de tam 5 maç aradan sonra kaanan Brighton, yeni hocası Roberto De Zerbi yönetiminde de ilk kez 3 puan sevinci yaşadı. Premier Lig’de bu sezon 5 galibiyetini alan Brighton, puanını ise 18’e yükseltti. Buh hafta ise Wolverhampton karşısında da galibiyet arayacaklar. Maç öncesinde Brighton’da Jakub Moder’in sakatlığı sürüyor.

Wolverhampton – Brighton Maç Bilgileri

Wolverhampton – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Diego Costa kart cezalısı. Sasa Kaladzjic, Pedro Nto, Raul Jimenez ve Jose Sa ise sakat olan isimler. Brighton’da Jakub Moder’in sakatlığı sürüyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Diego Costa

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Wolverhampton, Premier Lig’de istediği sonuçlar alamıyor. Geçen hafta Brentford deplasmanında da puan kaybettiler. Son 3 maçtan galibiyet çıkartamayan Wolverhampton, düşme hattında yer alıyor. Brighton ise geçen hafta Chelsea’yi 4-1 ile geçti. Premier Lig’de 5 maç aradan sonra kazandılar ve moral buldular. Chelse galibiyetinin vermiş olduğu moraller Wolverhampton karşısında da kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.89

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.18

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, üst üste 2. galibiyetini aldı. Wolverhampton’ı 3-2 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.