Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Brentford İddaa Tahmini 05.11.2022

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Nottingham Forest iç sahada, Brentford karşısında 3 puan peşinde. Zorlu karşılaşma saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Nottingham Forest ile Brentford takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Nottingham Forest galibiyetine 2.82, beraberlik tercihine 3.40, Brentford galibiyetine ise 2.62 verildiğini görüyoruz.

Nottingham Forest Farklı Kaybetti

Nottingham Forest, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. Emirates’de konuk oldukları Arsenal’a 5-0 kaybettiler. Rakip kalede pozisyona girmekte bile zorlanan Steve Cooper’ın ekibi, haklı bir mağlubiyet yaşamış oldu. Premier Lig’de oynadığı 13 maçta sadece 9 puan toplayabilen Nottingham Forest, ligin dibine demir atmış durumda. Bu hafta ise City Ground’da Brentford’u konuk edecekler ve sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Omar Richards ve Moussa Niakhate’nin sakatlıkları devam ediyor.

Brentford’da Puan Kayıpları

Brentford, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta konuk ettikleri Wolverhampton karşısında da puan kaybettiler. Ben Mee’nin golüyle öne geçen Brentford, skor üstünlüğünü koruyamadı ve 2 dakika sonra yediği golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta da puan kaybı yaşadıklarını belirtelim. Bu hafta ise Nottingham Forest’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Brentford’da takımın en önemli ismi Ivan Toney, kart cezalısı. Christian Norgaard ve Pontus Jansson ise sakat.

Nottingham Forest – Brentford Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Omar Richards ve Moussa Niakhate’nin sakatlıkları devam ediyor. Brentford’da takımın en önemli ismi Ivan Toney, kart cezalısı. Christian Norgaard ve Pontus Jansson ise sakat.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa

İddaa Tahmini

Nottingham Forest, geçen hafta Arsenal deplasmanında 5-0 kaybetti. Bu sezon Premier Lig’de sadece 2 galibiyet alabildiler ve son sıradalar. Son 4 maçta sadece 1 gol atabilen Steve Cooper’ın ekibi, hücumda sıkıntı yaşayan bir takım. Brentford’da son haftalarda çok etkisiz. Geçen hafta düşme hattındaki Wolverhampton karşısında da kazanamdılar. City Ground’da oynananacak maçta düşük tempo ve az gollü bir maç bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.66

Betroad Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.81

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, puan kaybetmeye devam ediyor. Nottingham Forest deplasmanında 2-2 berabere kalan Brentford, 2 puan bıraktı.