Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Clermont İddaa Tahmini 12.11.2022

12 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lens sahasında Clermont‘u konuk edecek. beN CONNET ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşmaya Bollaert-Delelis Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Lens galibiyetine 1.45, beraberliğe 4.65, Clermotn galibiyetine ise 7.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Lens Zirve Takibinde

Fransa Ligue 1’in 14. haftasında Angers deplasmanına konuk olan Lens, Said ve Medina’nın golleriyle 2-1’lik deplasman galibiyetine imza atarken, üst üste 4. galibiyetiyle birlikte, zirvenin en yakın takipçisi olmaya devam etti. 14 haftalık fikstürde sahadan sadece 1 kez mağlup ayrılan Franck Haise ve öğrencileri, geri kalan 13 maçtan ise 10 galibiyet, 3 beraberlik çıkardı. Lider PSG’nin puan farkını açmasına izin vermeyen Lens, sadece Lille karşısına çıktığı Nord derbisinde mağlup oldu. 4 maçlık galibiyet serisiyle Clermont karşısına çıkacak olan Lens, liderin 5 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Ev sahibi taraftarı önünde hata yapmak istemiyor.

Clermont Fırsatları Değerlendiremedi

Fransa Ligue 1’in 14. haftasında Montpellier karşısına çıkan Clermont, 10. dakikada 1-0 geriye düştü. İkinci yarda skoru eşitlemeyi başaran Pascal Gastien ve öğrencileri, 2 penaltı fırsatın gole çeviremedi ve ikinci yarıdaki iyi performansına rağmen, galibiyet hedefine ulaşamadı. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle ayrılan Clermont, maç kazanmakta zorlanıyor. 14 haftadan 19 puan toplamayı başarabilen Clermont, ligin 10. sırasında yer alıyor. Ligin orta sıralarına demir atan konuk ekip, Dünya Kupası için verilecek araya sayılı günler kala, ligdeki rahat konumunu korumak istiyor.

Lens – Clermont Maç Bilgileri

Lens – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Massadio Haidara kart cezals. Buksa ve Cabot’un ise sakatlıkları devam ediyor. Clermont takımında Neto Borges ve Mehdi Zeffane’nin sakatlııklar devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Maxime Gonalons, Saif-Eddine Khaoui, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Komnen Andric.

İddaa Tahmini

Zirve takibini sürdüren Lens ve orta sıralarda kendisine yer bulan Clermont, bu sezon Ligue 1 sahnesinde gol sorunu yaşamadı. İki takımında gollerin 15. haftada devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Lens haftayı 3 puanla kapattı. Clermont ise deplasmanda skor üretmeyi başarsa da, mağlubiyetten kurtulamadı.