2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Fas İspanya Maç Tahmini 06.12.2022

2022 Dünya Kupası son 16 turu maçında Fas, İspanya karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 18.00’de start alacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Fas ve İspanya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fas kazanır 6.40, beraberlik 3.85, İspanya kazanır ise 1.62 olarak açıklanmış. 

Canlı Bahise Extra Oran: Maç başlamadan verilen extra oranlara ek olarak, maç devam ederken de canlı extra yüksek oranları Bets10 sitesinde yakalayabilir ve kazancınızı 3-4 katına yükseltebilirsiniz. Diyelim ki ilk yarı gol olmadı, ikinci yarı 1.5 gol üstü oranı 2 orandan 10.00 orana kadar yükselebilir. Bu fırsatı da kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Fas Dikkat Çekti

Fas, 2022 Dünya Kupası’nda F Grubunda yer almıştı. Hırvatistan, Belçika ve Kanada’nın bulunduğu grupta 7 puan topladılar ve grubu lider olarak bitirdiler. Grupta tek puan kaybını ilk maçta Hırvatistan karşısında yaşayan Fas, bu beraberliğin ardından ise Belçika ve Kanada karşısında ise üst üste galibiyetler aldı. Belçika’yı 2-0 ile geçen Walid Regragui’nin öğrencileri, son maçta ise Kanada’yı 2-1 mağlup etmişti. Son 16 turuna adını yazdıran Fas, İspanya ile karşı karşıya gelecek ve sürpriz arayacak.

İspanya’dan Tek Galibiyet

İspanya, 2022 Dünya Kupası’nda yer aldığı E Grubundan çıkmayı başardı. İlk 2 maçta 4 puan toplayan ve grubu lider tamamlaması beklenen İspanya, son maçta şok bir yenilgi yaşamıştı. Japonya’ya karşı 1-0 öne geçtikleri maçı 2-1 kaybettiler. Grubu 2. sırada tamamlayan İspanya’nın tek galibiyetini ise Kosta Rika karşısında 7-0’lık skor ile aldığını belirtelim. Son 16 turuna çıkmayı başaran Luis Enrique’nin öğrencileri, Fas ile karşı karşıya gelecek. İspanya, turun favorisi ama işlerinin kolay olmadığını belirtmek gerek.

Fas – İspanya Maç Bilgileri

Fas – İspanya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fas'ın ilk 11’i Belli mi?

Fas’ın muhtemel kadrosu: Bono, Achraf Hakimi, Romain Saiss, Achraf Dari, Noussair Mazroui, Sofyan Amrabat, Azzedine Ounahi, Selim Amallah, Hakim Ziyech, Sofiane Boufal, Youssef En Nesyri

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Cesar Azpilicueta, Aymeric Laporte, Jordi Alba, Rodri, Sergio Busquets, Gavi, Pedri, Marcos Asensio, Ferran Torres, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Fas, turnuvanın dişi takımlarından biri. Grubunu lider bitiren Fas, grupta oynadığı 3 maçta da mağlubiyet yaşamadı. İspanya ise gruba iyi başlamıştı ama son 2 maçta 5 puan kaybettiler. Luis Enrique gibi tecrübeli bir hocaya sahipler. Kadro yaş ortalamaları da çok genç ama üst düzey yıldızlara sahipler. İspanya, genç yıldızları ile kazanır ve adını çeyrek finale yazdıran taraf olur.

İddaa Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 1.81

Bets10 Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, 2022 Dünya Kupası’na veda etti. Penaltı atışları sonunda Fas’a mağlup oldular ve turnuvadan elendiler.