Beşiktaş Şanlıurfaspor İddaa Tahmini 21.12.2022

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş evinde, Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 21.00’de başlayacak karşılaşma A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Beşiktaş ve Şanlıurfaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.12, beraberlik 8.50, Şanlıurfaspor kazanır ise 21.00 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Rahat Kazanmalı

Beşiktaş’ın Süper Lig’de oynayacağı Antalyaspor karşılaşması, güvenlik önlemleri sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Süper Lig’de oynadıkları son maçta ise Galatasaray’a 2-1 mağlup oldular. Şenol Güneş’in öğrencileri, bu sezon Süper Lig’de pek parlak sonuçlar alamadı. Dünya Kupası arasının ardından ilk resmi maçına Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor maçı ile çıkacaklar. Siyah Beyazlılar, bir önceki turda Serik Belediyespor ile karşılaşmış ve rakibini 3-1 mağlup etmişti. Vodafona Park’da konuk edecekleri Şanlıurfaspor karşısında da rahat bir galibiyet almaları bekleniyor.

Denizlispor’u Elediler

Şanlıurfaspor, Türkiye 2. Lig Beyaz grupta mücadele ediyor. Kemal Kılıç’ın öğrencileri, ligde 3. sırada ve şampiyonluk yarışının içerisinde diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu Batman Petrol’e deplasmanında 2-0 öne geçtiler ama maç yarıda kaldı. Bir önceki hafta ise Afjet Afyonspor’a iç sahada 2-1 kaybettiler. Lider Amedspor’un sadece 1 puan gerisinde yer alan Şanlıurfaspor, Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ın konuğu olacak. Şanlıurfaspor’un bir önceki turda TFF 1. Lig ekibi Denizlispor’u deplasmanda 4-0 mağlup ederek tur atladığını belirtelim.

Beşiktaş – Şanlıurfaspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Şanlıurfaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’ın sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Cenk Tosun

Şanlıurfaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Şanlıurfaspor’un muhtemel kadrosu: Aydın Bağ, İbrahim Sürgülü, Semih Karadeniz, Barış Gök, Feyyaz Belen, Behlül Aydın, Bünyamin Balat, Erkam Develi, Mert Çapar, Mustafa Durak, Kemal Rüzgar

İdaaa Tahmini

Beşiktaş, bir önceki turda Serik Belediyespor’u Vodafone Park’da 3-1 mağlup etmeyi başarmış ve turu geçen taraf olmuştu. Türkiye Kupası’nda 5. turda ise Şanlıurfaspor’u konuk edecekler. Şanlıurfaspor adına son derece zor bir eşleşme. Güçlü rakibi karşısında puan alma şansları çok düşük. Beşiktaş, farklı kazanır ve turu geçen taraf olur. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.21

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü maçtan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyet ile Türkiye Kupası’nda tur atladılar.