TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Antalyaspor İddaa Tahmini 27.12.2022

Spor Toto Süper Lig’de hafta içi heyecanı yaşanacak. Antalyaspor deplasmanda, Başakşehir’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Başakşehir Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Başakşehir kazanır 1.90, beraberlik 3.73, Antalyaspor kazanır ise 4.44 olarak açıklanmış.

Başakşehir Favori Taraf

Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’in son sırasındaki Ümraniyespor’a konuk olan Başakşehir, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Lider Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Başakşehir’de Serdar Gürler, 1 gol ve 1 asistlik performansı ile galibiyetin baş mimarı oldu. 7-0’lık Galatasaray mağlubiyetinden sonra kazanarak moral bulan İstanbul ekibi, bu hafta Antalyaspor ile karşılaşacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Antalyaspor Alt Sıralarda

Antalyaspor’un Süper Lig’deki 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Ankaragücü’nü konuk eden Nuri Şahin’in ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Sürpriz bir yenilgi yaşayan Kırmızı Beyazlılar, rakibi karşısında önemli fırsatlar buldu ama değerlendiremedi. 3 maç aradan sonra mağlup olan Antalyaspor, Süper Lig’de 12. Sırada yer alıyor. Düşme hattındaki Sivasspor’un sadece 2 puan üzerindeler. Bu hafta konuk olacakları Başakşehir deplasmanında da işleri pek kolay değil.

Başakşehir – Antalyaspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Haji Wright  

İddaa Tahmini

Başakşehir, geçtiğimiz hafta Ümraniyespor deplasmanında kazanmayı başardı. Sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Başakşehir, lider Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftayı kazanarak geçti ve zirve takibini sürdürdü. Antalyaspor ise iç sahada konuk ettiği Ankaragücü’ne 2-0 mağlup oldu. 3 maçlık galibiyet serileri de sona erdi. Başakşehir deplasmanında da işleri zor. Başakşehir, haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.60

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, 2 golle kazandı. Antalyaspor’u 2-0 mağlup ettiler ve zirve takibini sürdürdüler.