İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.12.2022

İddaa fikstüründe 28 Aralık Çarşamba akşamı yer alan, Fransa Ligue 1 mücadelelerini kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

PSG – Strasbourg: H1, 1.41 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; 28 Aralık Çarşamba akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde 16. hafta heyecanı başlarken, lider PSG sahasında düşme hattındaki Strasbourg’u konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:00. Christophe Galtier yönetiminde PSG’yi mağlup edebilen takım çıkmadı. PSG iki kulvarda birden namağlup performansıyla dikkat çekerken, şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Fransa Ligue 1’de 15 haftadan 13 galibiyet, 2 beraberlikle 41 puan toplamayı başaran ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Messi, Mbappe ve Neymar 3’lüsü harika performanslarıyla dikkat çekerken, Fransa Ligue 1’de son 5 maçını kazanan ekip, 2022 Dünya Kupası arasından galibiyetle geri dönmek istiyor. İç sahada Strasbourg’u konuk edecek olan ekip, galibiyetin mutlak favorisi. 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin formasıyla zafere ulaşan Messi ve şampiyonluğu finalde kaçırmasına rağmen, 8 golle turnuvaya damga vuran Mbappe, PSG formasıyla sergilediği harika performansı, milli takım formalarıyla sürdürmeye devam etti. PSG aradan yıldızlarıyla formda bir geri dönüş yapacaktır. Tehlike çanları Strasbourg ve teknik adam Julien Stephane için çalıyor. Konuk ekip, Fransa Ligue 1’de ilk 15 haftayı 1 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakırken, 2022 Dünya Kupası arasına düşme hattının içerisinde girdi. Sadece Angers deplasmanından 3 puanla ayrılan Strasbourg, maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Kalesinde 26 gole engel olmayı başaramayan Julien Stephane’nin öğrencileri, rakip filelere ise sadece 17 gol gönderebildi. Son 5 haftanın tamamında puan kaybeden ekip, Dünya Kupası dönüşünde lider PSG karşısına çıkacak. Angers ile birlikte ligin en zayıf performansını sergileyen Strasbourg, ligin namağlup takımı PSG karşısında sürpriz arayacak. Teknik adam Stephane’nin kredisi günden güne azalırken, konuk ekibin galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1 ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne namağlup performanslarıyla damga vuran PSG, 2022 Dünya Kupası dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Messi ve Mbappe ikilisi harika 2022 Dünya Kupası performansının ardından, PSG’yi sırtlamaya devam edecektir. Ev sahibi düşme hattındaki rakibi karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Brest – Lyon: MS 2, 1.74 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; 28 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1’in 16. hafta mücadelesinde, Brest ile Lyon karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı BeIN SPORTS 5. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Brest, teknik adam değişikliğiyle birlikte toparlandı. Ev sahibi 5 hafta öncesine kadar küme düşme hattında yer alırken, son 5 haftadaki performansıyla düşme hattından kurtuldu. 5 hafta önce göreve Bruno Grougi’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla 5 haftadan 7 puan toplamayı başardı. 2022 Dünya Kupası öncesinde, iç sahada Troyes engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Troyes, üşme hattından averaj farkıyla kurtuldu. Son 5 haftada sadece Nice deplasmanından puansız döndüler. Milli ara dönüşü sahasında Lyon’u konuk edecek olan ekip, iç sahada son 2 maçtan 4 puan topladı. Lyon’u iç sahada konuk ettiği son 11 maçta, sadece 2 kez mağlup olan ev sahibi, taraftarı önünde rakibine bariz bir üstünlük kurmayı başardı. Düşme hattından uzak kalmak için Lyon karşısında galibiyete ihtiyaçları var. Lyon, Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 15 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Konuk ekip sezon içerisinde teknik adam değişikliğine gitse de, henüz üst sıralara yetişemedi. 5 hafta önce göreve Laurent Blanc’ı getiren Lyon, yeni hocasıyla 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyete imza attı. Üst üste alınan Montpellier ve Lille galibiyetleriyle toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, Marsilya mağlubiyeti ve Nice beraberliğiyle yeniden düşüşe geçti. 8. sırada yer alan ve lider ile arasında 20 puan fark bulunan Lyon, şampiyonluk yarışına dahil olmak istiyorsa, aradan iyi bir geri dönüş yapmak zorunda. İlk kez teknik adamıyla bu kadar uzun süre çalışma fırsatı bulan Lyon, bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Bu hafta Brest deplasmanına konuk olacak olan Blanc’ın öğrencileri, deplasmanda mutlak galibiyeti hedefliyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıralardan uzak kaldıktan sonra, teknik adam değişikliğine giden Lyon, aradan galibiyetle dönmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. Blanc yönetimindeki Lyon’un sahalara galibiyetle döneceğini düşünüyorum.

Auxerre – Monaco: MS 2, 1.57 (iddaa) – 1.78(Bets10) ; İddaa fikstüründe 28 Aralık Çarşamba akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Auxerre ile Monaco karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Auxerre cephesinde göreve Christophe Pélissier gelse de, teknik adam değişikliği puan kayıplarına çare olmadı. Uzun bir aranın ardından Fransa Ligue 1’e geri dönmeyi başaran ev sahibi, 2022 Dünya Kupası’na kadar olan 15 haftalık fikstürden, sadece 13 puan toplayabildi. 3 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyete imza atan Auxerre, 13 puanla kendisini düşme hattının içerisinde buldu. 15 haftalık fikstürde 2. kez teknik adam değiştirmelerine rağmen, kötü gidişat ev sahibi adına devam ediyor. Son 11 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen Auxerre, sadece evinde Ajaccio’ya üstünlük kurmayı başardı. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan ekip, yeni hocasıyla son 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Troyes deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerken, PSG deplasmanından ise 5-0’lık mağlubiyetle döndüler. Philippe Clement ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ilk 15 haftayı 27 puanla 6. sırada tamamladı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Monaco, ilk 5 haftanın 4’ünde puan kaybederken, son 10 haftada ise sadece 2 kez mağlup oldu. Lille ve Marsilya gibi ezeli rakipleri karşısında mağlup olan konuk ekip, diğer maçlarda ise rakiplerine 3 puan fırsatı tanımadı. Milli ara öncesi Marsilya derbisinden 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Monaco, özellikle hücum hattında son haftalarda çok etkili. Embolo ve Ben Yedder ikilisi harika bir performans grafiği ortaya koyarken, Monaco savunmasındaki hataları tam anlamıyla telafi ettiler. Liderle arasında 14 puan fark bulunan Monaco, aradan galibiyetle dönmek istiyor. Düşme hattındaki Auxerre karşısına çıkacak olan Clement ve öğrencileri, zirve ile puan farkını azaltmak istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan Monaco, formda golcüleriyle karşılaşmada galibiyetin mutlak favorisi. Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıraları zorlamaya devam eden Monaco, aradan galibiyetle dönmek istiyor. Clement önderliğinde iyi bir hücum performansı sergileyen Monaco, Auxerre deplasmanından 3 puanla çıkmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.85

Bets10 Bahis Oranı: 5.75