İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 28.12.2022

2022 Dünya Kupası dönüşü, Fransa Ligue 1’de 16. hafta heyecanı başladı. 28 Aralık Çarşamba akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Troyes – Nantes: 2.5 ÜST, 1.60 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; Troyes iç sahada Nantes’i konuk edecek. 28 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak olan Fransa Ligue 1’in 16. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Troyes cephesinde göreve Patrick Kisnorbo geldi. 2022 Dünya Kupası arasında teknik adam değişikliğine giden ev sahibi, yeni hocasıyla ilk sınavını Nantes’e karşı iç sahada verecek. Bruno Irles önderliğinde son 7 haftayı puan kayıplarıyla geçiren ekip, 4 beraberlik, 3 mağlubiyete imza attı. Düşme hattından sadece 1 puan uzaklıkta yer alan Troyes, 15 haftadan 3 galibiyet çıkarabildi. Kalesinde tam 31 gole engel olamayan ekip, rakip filelere ise 26 gol gönderdi. Etkili hücum performansının yanı sıra, savunmada önemli hatalara imza attığını söyleyebiliriz. İç sahada sadece ligin en zayıf halkası Angers’i mağlup edebilen Troyes, bu hafta ara dönüşünde Nantes’e karşı iç sahada galibiyet arayacak. Ev sahibi teknik adam değişikliğine rağmen, Ligue 1 sahnesinde henüz güven vermeyi başaramadı. Antoine Kombouare ve öğrencileri, UFEA Avrupa Ligi başarısını Fransa Ligue 1’de henüz yakalayamadı. Fransa Kupası’nın son sahibi, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off biletini cebine koymayı başarırken, Fransa Ligue 1 sahnesinde küme düşme tehlikesi yaşıyor. 15 haftalık fikstürden 2 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran Nantes, 2022 Dünya Kupası arasına düşme hattından sadece averaj farkıyla kurtularak girdi. Teknik adam Avrupa başarısıyla tahtını korumayı başarsa da, takımdaki kredisi fazlasıyla azaldı. Son 4 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Nantes, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, Avrupa başarısını artık lige taşımak istiyor. Nantes’in galibiyete ihtiyacı var. En yakın rakiplerinden Troyes karşısına çıkacak olan konuk ekip, rakibinden daha iyi bir sezon geçiriyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda savunma performanslarıyla, galibiyet adına güven vermedi. Troyes ve Nantes’in karşı karşıya geleceği mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Clermont – Lille: MS 2, 1.59 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; Gabriel Montpied Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1’in 16. hafta mücadelesinde, Clermont sahasında Lille’i konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 21:00’de start alacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Clermont, Fransa Ligue 1’de son 5 haftayı puan kayıplarıyla noktaladı. 2022 Dünya Kupası öncesinde ligin en zayıf performans grafiklerinden birine imza atan ev sahibi, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle sahadan ayrılınca, 10. sıraya kadar geriledi. Gastien ve öğrencileri, sezona iyi bir başlangıç yapsa da, istikrar sağlayamadı. Son hafta konuk olduğu Lens deplasmanında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan Clermont, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, bir kez daha savunmadaki hatalar ev sahibinin galibiyet yolunda en büyük engeli oldu. Bu hafta iç sahada Lille’i konuk edecek olan Clermont, bu sezon 5 galibiyetinin 3’ünü taraftarı önünde aldı. İç sahada çok daha etkili oynadıklarını belirtelim. Fransa Ligue 1 sahnesinde 15. haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında yer alan Lille, 2022 Dünya Kupası arasına moralli girdi. Fonseca ve öğrencileri, iç sahada ligin en zayıf halkası Angers’e karşı zorlansa da, kazanmayı bildi. 75. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kalan konuk ekip, Djalo’nun ilk yarıda kaydettiği tek golle 3 puana uzandı. Son 6 haftada 4. galibiyetine imza atan Lille, bu süreçte sadece Lyon derbisinden mağlubiyetle ayrıldı. Sezona Fonseca yönetiminde iyi bir başlangıç yapamayan konuk ekip, son haftalarda etkisini arttırdı diyebiliriz. Son 3 hafta kalesinde sadece 2 gole izin veren Lille, son haftalarda savunma etkisiyle de dikkat çekti. Ligin 7. sırasında kendisine yer bulan Fonseca’nın öğrencileri, milli ara dönüşü Clermont deplasmanında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde yükselişe geçen ve kendisine 7. sırada yer bulan Lille, Dünya Kupası dönüşü ligdeki etkisini sürdürecek ve zorlu Clermont deplasmanından 3 puanla dönerek, üst sıralardaki yerini sağlamlaştıracaktır.

Ajaccio – Angers: KGVAR, 1.80 (iddaa) – 2.05 (intobet) ; 28 Aralık Çarşamba akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri, düşme hattındaki Ajaccio ile Angers’in 3 puan mücadelesi bekliyor. 16. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:00’de start alırken, BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de son hafta Nantes deplasmanına konuk olan Ajaccio, Belaili ve Hamouma’nın golleriyle 2-0 öne geçmeyi başardığı mücadelede, üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Galibiyetin kıyısından dönen ev sahibi, düşme hattından kurtulmayı başaramadı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, 15 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle 12 puan topladı. Angers ve Strasbourg’un ardından ligin en zayıf performansını ortaya koyan Ajaccio, 2022 Dünya Kupası dönüşünde en yakın rakibi Angers’i sahasında konuk edecek. Toparlanmak için Ajaccio’nun galibiyete ihtiyacı var. Ev sahibi son 2 haftada 4 puan toplamayı başardı ve ilk 13 haftanın aksine çok daha etkili performanslar sergiledi. Fransa Ligue 1’in 15. haftasında Lille deplasmanına konuk olan Angers, 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, üst üste 7. mağlubiyetini alarak, en alt sıradan kurtulamadı. Sadece Montpellier ve Nice karşısında galip gelmeyi başaran konuk ekip, geri kalan 13 haftadan ise 2 puan çıkarabildi. Ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Angers, kalesinde tam 34 gole engel olamadı ve savunma anlamıyla da ligin en zayıf halkası oldu. Gerald Baticle ile yollarını ayıran ve göreve Abdel Bouhazama’yı getiren Angers, teknik adam değişikliğine rağmen kötü gidişata çare olamadı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde en yakın rakibi Ajaccio’ya deplasmanda konuk olacak olan Angers, kazanarak kabusa son vermek istiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde zor günler geçiren Ajaccio ve Angers, 2022 Dünya Kupası dönüşünde toparlanmak istiyor. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan ve savunma performanslarıyla sınıfta kalan iki takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.57

intobet Bahis Oranı: 6.56