Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Le Havre İddaa Tahmini 27.04.2024

27 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan Fransa Ligue 1‘in 31. hafta mücadelesinde, PSG ile Le Havre karşı karşıya geliyor. Ligin üst ve alt sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, PSG galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.35, Le Havre galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.62, 2.5 Alt 2.29 oran kazandırıyor.

PSG Şampiyonluk İçin Sahada

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, 31. haftada Le Havre’yi sahasında konuk ederken, kazanması halinde Ligue 1’de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Tam 25 haftadır yoluna namağlup devam etmeyi başaran Luis Enrique’nin öğrencileri, 30 hafta sonunda sadece Nice karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Son 2 haftada Lyon’a karşı iç sahada, Lorient’e karşı ise deplasmanda 4-1’lik galibiyetlere imza atan PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise İspanyol devi Barcelona’yı deplasmanda 4-1 mağlup ederek, yarı final biletini cebine koydu. 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiası devam eden ev sahibi, Ligue 1’de bu hafta kazanarak, erkenden şampiyonluğunu ilan etmek ve rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirmek istiyor. 3 resmi maçta tam 12 gol bulmayı başaran PSG, golcüleriyle son haftalarda harika bir performans grafiği ortaya koydu. Bu hafta kümede kalma mücadelesi veren Le Havre’ye karşı iç sahada galibiyet arayacaklar.

Le Havre Galibiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’de son 5 haftadan galibiyet çıkaramayan, son 12 haftada ise sahadan sadece 1 kez galibiyetle ayrılan Le Havre’de, tehlike çanları çalmaya başladı. Bitime 4 hafta kala ligin Play Out hattında yer alan Luka Elsner ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakibi Metz’e karşı 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Düşme hattından uzak kalma şansını değerlendiremeyen ve Play Out hattına gerileyen Le Havre, ligin ikinci yarısıyla birlikte zayıf halkalardan birisi oldu. 30 haftalık fikstürü 6 galibiyet, 10 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, bu hafta deplasmanda PSG’ye deplasmanda konuk olacak. Rakip sahaya şampiyonluğunu ilan etmek için çıkarken, konuk ekipte ise bitime 3 hafta kala düşme hattının üzeriyle puan farkının 4’e çıkma tehlikesi bulunuyor. Le Havre bu sezonki kader maçlarından birine çıkıyor.

PSG – Le Havre Maç Bilgileri

PSG – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Presnel Kimpembe’nin sakatlığı devam ediyor. Le Havre cephesinde ise Oussama Targhalline, Gautier Lloris ve Andy Logbo’nun sakatlıkları devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Nordi Mukiele, Milan Skriniar, Vitinha, Danilo Pereira, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Matias Ramos, Mbappe, Zaire Emery.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Youte Kinkoue, Yoann Salmier, Loic Nego, Arouna Sangante, Yassine Kechta, Samuel Grandsir, Josue Casimir, Mohamed Bayo, Steve Ngoura, Emmanuel Sabbi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya girilirken, PSG taraftarı önünde kazanarak şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Luis Enrique yönetiminde 25 haftadır maç kaybetmeyen lider, bu hafta ligde zor günler geçiren Le Havre’ye karşı rahat bir skorla kazanarak, taraftarı önünde şampiyonluğunu kutlayacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

intobet Oranı: H1, Oran 1.94

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in lideri PSG ve kümede kalma mücadelesi veren Le Havre, 90 dakika sonunda 3’er gol bulmayı başarırken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kazanmasını beklediğimiz PSG, hafta içinde vereceği Şampiyonlar Ligi mücadelesine odaklanırken, Le Havre’ye karşı puan kaybetti.