Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Beşiktaş İddaa Tahmini 27.04.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe evinde, Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.50, beraberlik 4.91, Beşiktaş kazanır ise 6.74 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. KGVAR ve 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.    

Fenerbahçe Yara Aldı

Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı zora girdi. Geçen hafta Sivasspor deplasmanında kazanması beklenen Fenerbahçe sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 kez öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Sarı Lacivertliler lider Galatasaray’ın kazandığı haftada 2 puan bıraktı ve rakibinin 4 puan gerisine düştü. Artık ipler tamamen Galatasaray’ın elinde. İsmail Kartal’ın ekibi kalan 5 haftada Galatasaray’ın en az 1 maçta puan kaybetmesini bekleyecek. Rams Park’ta oynanacak maçta da kazanmaları şart gözüküyor. Bu hafta sonu derbide Beşiktaş’ı konuk edecek Fenerbahçe’de Luan Peres ve Jayden Oosterwolde sakat olan isimler.

Beşiktaş Sürpriz Arayacak

Beşiktaş Süper Lig’de 5 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta Ankaragücü’nü konuk eden Siyah Beyazlılar mücadeleyi 2-0 kazandı. Kötü gidişatı sona erdiren Beşiktaş’ta bildiğimiz gibi takımın başında geçici olarak Serdar Topraktepe görev yapıyor. Hafta içi ise Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü deplasmanında golsüz berabere kalan Beşiktaş final umutlarını korudu. Süper Lig’de 4. sırada yer alan Siyah Beyazlılar bu hafta Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Jonas Svensson kart cezalısı. Ante Rebic, Amir Hadziahmetovic, Baktiyor Zaynutdinov ve Tayfur Bingöl’ün sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe – Beşiktaş Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres ve Jayden Oosterwolde sakat olan isimler. Beşiktaş’ta Jonas Svensson kart cezalısı. Ante Rebic, Amir Hadziahmetovic, Baktiyor Zaynutdinov ve Tayfur Bingöl’ün sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Jakckson Muleka, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Fenerbahçe geçen hafta Sivasspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Sivasspor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Son dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırdılar. Beşiktaş ise kötü gidişatı sona erdirdi. Vodafone Park’ta konuk ettikleri Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Derbide favori Fenerbahçe ama son dönemde kalesini gole kapatamıyorlar. Gollü bir 90 dakika beklentim var. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.69

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…